Είναι πλέον θέμα χρόνου (ενδεχομένως και την Δευτέρα) να προκύψει το διαζύγιο με το Νεόφυτο Λάρκου.
Ο οποίος θα αποχωρήσει…πληρώνοντας την κακή πορεία της Ανόρθωσης που τον έχει φέρει σε δυσχερή θέση ανάμεσα στους φιλάθλους αλλά και του συνεργάτες του Χρίστου Πουλλαίδη στη διοίκηση.
Οι πληροφορίες λένε ότι μαζί με το Λάρκου θα αποχωρήσουν και κάποια άλλα στελέχη που έφερε όπως ο Σάββας Δαμιανού, όμως γίνεται αντιληπτό και το ξέρει ο πρόεδρος της Ανόρθωσης, ότι η αποχώρηση Λάρκου, θα επιβαρύνει περισσότερο τη δική του τσέπη και θα φορτωθεί ένα ακόμα βάρος, μετά τη περίπτωση του Ντάρκο Μίλανιτς, ο οποίος ακόμα περιμένει να μάθει τη συμφωνία στο οικονομικό για να βάλει υπογραφή και να φύγει από την ομάδα!
Σε τελική ανάλυση, ο κύριος Πουλλαίδης θα κληθεί να σηκώσει και το αγωνιστικό και το οικονομικό βάρος και εναπόκειται στον ίδιο πως θα ανταπεξέλθει από αυτή τη δύσκολη όντως θέση.
Οι εξελίξεις στην Ανόρθωση, είναι ραγδαίες. Ο κόσμος έχει ήδη δείξει την αντίδραση του και πλέον η επόμενη μέρα είναι καθαρά θέμα διαχείρισης από τον πρόεδρο.
Βέβαια, ο κύριος Πουλλαίδης, δεν μπορεί ούτε μπάλα να παίξει, ούτε τον προπονητή να κάνει.
Τι θα φέρουν οι νέες αποφάσεις και αν θα συμβάλουν ώστε η ομάδα να ανακάμψει θα φανεί από το αμέσως επόμενο ματς με τη Δόξα Κατωκοπιάς την ερχόμενη Παρασκευή στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».