Για όλα όσα αφορούν το ΑΠΟΕΛ μίλησε στον Super Sport Fm, ο εκρπόσωπος τύπου της ομάδας, Νεκτάριος Πετεβίνος.
Αναλυτικά:
Για το ματς με τον Ακρίτα: «Κάθε αντίπαλος και κάθε γήπεδο, πρέπει να αντιμετωπίζεται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Έχουμε φτάσει σε ένα σημείο που δεν μπορείς να σκέφτεσαι κάτι άλλο, πέρα από το να αγωνιστείς και να πάρεις τους τρεις βαθμούς. Μέχρι τώρα κάποιος μπορεί να πει πως το ΑΠΟΕΛ δυσκολεύεται περισσότερο στην έδρα του, παρά εκτός, όμως όλα είναι θέμα απόδοσης. Πάμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που έχει δείξει ποιότητα, έχει κάνει ζημιές και δεν μπορείς να μην την αντιμετωπίσεις με πλήρη σοβαρότητα. Ο προπονητής μας αυτό που τον ενδιαφέρει είναι πως πρώτο και τελευταίο πράγμα που έχει σημασία, είναι οι τρεις βαθμοί. Γιατί, αν πάρουμε παράδειγμα τις ομάδες χθες που έπαιξαν Ευρώπη, μπορεί να αισθάνονται ευχαριστημένες από την απόδοση, όμως αυτό που μετράει είναι οι βαθμοί. Τα άλλα σε βάθος χρόνου θα ξεχαστούν. Με αυτή τη λογική προετοιμαζόμαστε γι’ αυτή την έξοδο στο Παφιακό. Αν δείτε και τους αγώνες του κυπέλλου, υπήρχαν φαβορί και αουτσάιντερ. Κίνητρο υπάρχει, όποιος αγωνίζεται με το ΑΠΟΕΛ θέλει να κάνει μία καλή εμφάνιση, το γνωρίζουμε και πρέπει να ανταπεξέλθουμε σε σχέση με το ποιοι είμαστε».
Για την απογοήτευση του κόσμου του ΑΠΟΕΛ: «Ο ΑΠΟΕΛίστας έχει ένα χαρακτηριστικό, που είναι και κάθε Κύπριου: Εύκολα ενθουσιάζεται, εύκολα απογοητεύεται. Αν μετά από δύο εβδομάδες έχουμε κάνει συνεχόμενες νίκες με 3-0, τότε θα αλλάξει η στάση του κόσμου. Προφανώς, πάρα πολλοί που αγαπούν την ομάδα τους, εκφράζουν την απογοήτευσή τους σε σχέση με τις προσδοκίες τους, γιατί θέλουν να βλέπουν την ομάδα τους στην κορυφή. Το πρωτάθλημα έχει αλλάξει, υπάρχουν πάρα πολλοί ισχυροί αντίπαλοι και καμία ομάδα δεν μπορεί να κερδίζει εύκολα και συνεχόμενα. Όντως τα αποτελέσματα και οι εμφανίσεις της ομάδας μας έχουν απογοητεύσει όλους. Το είπε και ο πρόεδρος, το είπε και ο προπονητής μας. Ο κύριος Μιλόγεβιτς, αν κάποιος δει πίσω από τα λόγια του, αυτό που θέλει να βελτιώσει, είναι η ένταση και η ταχύτητα. Θα πρέπει να βρίσκουμε απαντήσεις σε σχέση με το πως μας αντιμετωπίζουν οι αντίπαλοί μας. Αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι να βελτιωθούμε».
Για το θέμα γηπέδου και την συνάντηση του Πετρίδη με τον Υπουργό Γιάννη Καρούσο: «Το ΑΠΟΕΛ έχει αναφερθεί σε ενέργειες που γίνονται εδώ και δυόμιση με τρία χρόνια. Και δεν προβάλλονται, γιατί προηγούνται κατά πολύ, της οποιαδήποτε ουσιώδης εξέλιξης που είναι η ανέγερση του γηπέδου. Πρέπει να γίνουν αρκετά πράγματα για να φτάσουμε σε εκείνο το σημείο. Θέλω να θυμίσω πως το ΑΠΟΕΛ κινείται μόνος του. Δεν έχει την πολιτεία, όπως στο γήπεδο της Λεμεσού όπου εξ όλοκλήρου χρηματοδοτήθηκε από αυτήν. Συν πως είχαμε την περίοδο του κορονοϊού που μας πήρε αρκετά πίσω, από την άποψη αρχιτεκτονικών σχεδίων, τις συναντήσεις, τις προσφορές κλπ. Να σας θυμίσω ότι είχε πει ο πρόεδρος πριν από ενάμιση χρόνο, μπορεί και περισσότερο, πως είχαμε βγει σε προσφορές, είχαμε καταλήξει σε δύο γραφεία, είχαν παρουσιαστεί τα σχέδια, είχαμε κάνει ερωτηματολόγιο, είχαμε μία τεράστια ανταπόκριση από τον κόσμο, την ίδια ώρα έπρεπε να εξασφαλιστεί ο χώρος, ο οποίος έχει εξασφαλιστεί γιατί από τα 50 χιλιάδες τετραγωνικά, έχουμε αγγίξει τις 150 χιλιάδες που είναι αρκετός χώρος για να γίνει γήπεδο, με βοηθητικά και πάρκινγκ. Την ίδια ώρα παράλληλα θα πρέπει να υπάρχει και το οδικό δίκτυο. Όλα αυτά γίνονταν και γίνονται παράλληλα. Από εκεί και πέρα, το επόμενο στάδιο είναι η άδεια πολεοδομίας, αλλά αν δεν έχεις το οδικό δίκτυο και όλα τα δεδομένα, δεν μπορούμε να το κάνουμε. Άρα δεν μπορούμε να βγούμε και να πούμε στον κόσμο πως πάμε για γήπεδο, από την στιγμή που δεν έχουμε κάτι χειροπιαστό».