Στον αγώνα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η Ομόνοια μπορεί να έχασε στο γήπεδο, όμως κέρδισε πολλά άλλα. Ανάμεσα σε αυτά, και την πολύ θετική παρουσία παικτών όπως οι Ουζόχο, Κίτσος, Χαραλάμπους, Παναγιώτου και όχι μόνο. Πλέον μετά από αυτά τα… σημάδια που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές στον Νιλ Λένον, ο Βορειοϊρλανδός κόουτς θα έχει ερωτηματικά στον καταρτισμό της 11άδας ενόψει της Νέας Σαλαμίνας. Θα αγωνιστεί ο Ουζόχο ή ο Παναγή κάτω από τα γκολπόστ; Θα διατηρηθεί ο Κίτσος ή θα επαναφέρει τον Λέζιακς στην αριστερή γραμμή της άμυνας; Θα πάρει ξανά φανέλα βασικού ο Παναγιώτου στη μεσαία γραμμή και θα μείνει εκτός ο Χαραλάμπους, με τον Μιξ να παίρνει τη θέση του; Θα βρίσκεται στις βασικές επιλογές ο Μπέζους;
Όλα αυτά είναι ερωτήματα που θα απαντηθούν  περίπου στις 18:00 της Δευτέρας (17/10), μια ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης με τη Νέα Σαλαμίνα. Δεδομένα εκτός οι Φαμπιάνο, Μάθιους, Κούσουλος και Μπασιρού.
Το μόνο σίγουρο είναι πως η Ομόνοια θέλει να διευρύνει το αήττητο σερί που έχει κόντρα στους ερυθρόλευκους στη Λευκωσία, να πάρει τη νίκη και να τους προσπεράσει στον βαθμολογικό πίνακα.

Θράσος Δημητρίου