Ματσάρα με όλη τη σημασία της λέξης έγινε στο Καμπ Νόου. Το παιχνίδι ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την Ίντερ για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League έληξε 3-3.
Το παιχνίδι είχε ανατροπές και σασπένς μέχρι το φινάλε. Ο Λεβαντόβσκι ισοφάρισε στο 90+2′ και κράτησε ζωντανούς τους μπλαουγκράνα. Η Ίντερ έχασε την ευκαιρία για πρόκριση, όμως έχει το πάνω χέρι καθώς είναι στη 2η θέση στο +3.
Το ματς
Το ματς από τα πρώτα λεπτά είχε φρενήρη ρυθμό. Μόλις στο 9ο λεπτό οι Καταλανοί είχαν μεγάλη ευκαιρία με τον Λεβαντόβσκι να πιάνει κεφαλιά και τον Μχιταριάν να διώχνει πριν η μπάλα περάσει την γραμμή. Η Μπαρτσελόνα είχε την κατοχή, με την Ίντερ να χτυπάει στην αντεπίθεση.
Στο 17ο λεπτό οι νερατζούρι έχασαν τεράστια ευκαιρία, με την προβολή του Τζέκο να σταματάει στο δοκάρι και να μην περνάει την γραμμή. Μάλιστα στο 28′ ο Ντάμφρις είχε μεγάλη στιγμή σε κόντρα επίθεση.
Στη συνέχεια η Μπαρτσελόνα ανέβασε τον ρυθμό της και πριν από την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους οι παίκτες του Τσάβι πήραν προβάδισμα. Συγκεκριμένα στο 40ο λεπτό . Ο Ραφίνια πέρασε την μπάλα στον Σέρχι Ρομπέρτο στα δεξιά της περιοχής και εκείνος με τη σειρά του τροφοδότησε τον Ντεμπελέ, ο οποίος έκανε το 1-0 από κοντά.
Στο δεύτερο μέρος η Ίντερ μπήκε πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, με την Μπαρτσελόνα να μην… υπάρχει. Στο 50ο λεπτό ο Μπαστόνι έκανε το γέμισμα στην περιοχή, ο Μπαρέλα βρέθηκε σε θέση βολής και έκανε το 1-1.
Οι νερατζούρι συνέχισαν το σφυροκόπημα με τον Τερ Στέγκεν να χρειάζεται να επέμβει αρκετές φορές. Στο 63ο λεπτό η Ίντερ έφερε “τούμπα” το παιχνίδι. Ο Λαουτάρο Μαρτίνες έγινε αποδέκτης της μπάλας στην περιοχή, έκανε το σουτ και με τη βοήθεια του δοκαριού έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Η Μπαρτσελόνα επιχείρησε να απαντήσει και τα κατάφερε. Ο Λεβαντόβσκι πήρε την κεφαλιά στην περιοχή, ο Μπαστόνι έδιωξε με το πόδι και ο Πολωνός πήρε το ριμπάουντ για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 2-2 στο 82ο λεπτό της αναμέτρησης.
Το ματς όμως συνέχισε να έχει σασπένς. Στο 89‘ ο Ονανά γέμισε προς τον Μαρτίνες. Ο Αργεντινός είδε την κίνηση του Γκόζενς, ο οποίος πάτησε στην περιοχή, πλάσαρε και έκανε το 3-2. Στο 90+2′ ο Λεβαντόβσκι με κεφαλιά, έπειτα από γέμισμα του Γκαρθία έκανε το 3-3 και κράτησε ζωντανή την Μπαρτσελόνα.
Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Σέρτζι Ρομπέρτο, Πικέ, Γκαρθία, Αλόνσο, Γκάβι, Μπούσκετς, Πέδρι, Ντεμπελέ, Ραφίνια, Λεβαντόβσκι
Ίντερ: Ονανά, Σκρίνιαρ, Ντε Φράι, Μπαστόνι, Ντάμφρις, Μπαρέλα, Τσαλχάνογλου, Μικίταριαν, Ντιμάρκο, Μαρτίνες, Τζέκο

ΠΛΖΕΝ 2-4 ΜΠΑΓΕΡΝ
Η Μπάγερν έκανε το καθήκον της και με το παραπάνω στην Τσεχία κόντρα στην Πλζεν και με το 4-2 για την 4η αγωνιστική του 3ου ομίλου του Champions League εξασφάλισε και μαθηματικά την πρόκριση στα νοκ άουτ.
Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν έκανε αρκετές αλλαγές στα μετόπισθεν, ύστερα και από την ισοπαλία με αντίπαλο την Ντόρτμουντ στο Klassiker, όμως κράτησε βασικούς στην επίθεση και δικαιώθηκε μέσα σε λίγα λεπτά.
Ο Σαντιό Μανέ στο 10′ και ο Τόμας Μίλερ στο 14′ βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα κι ύστερα άνοιξαν δρόμους για συμπαίκτες τους όπως ο Λέον Γκορέτσκα να χριστεί κι αυτός σκόρερ και μάλιστα δύο φορές.
Το παιχνίδι είχε ολοκληρωθεί ουσιαστικά με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα και μάλιστα ο Μίλερ έφυγε για τα αποδυτήρια έπειτα από το 3-0, με τον Ματίς Τελ να παίρνει τη θέση του.
Το υπέροχο γκολ του Άνταμ Βλκάνοβα στο 62′ κι ένα γκολ του Γιαν Κλίμεντ στο 75‘ έδωσαν μία ευκαιρία στους Τσέχους φιλάθλους να πανηγυρίσουν κι εκείνοι, όμως δεν είχε ουσιαστική επιρροή στον αγώνα.
Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής
Πλζεν – Μπάγερν 2-4 (62′ Βλκάνοβα, 75′ Κλίμεντ / 10′ Μανέ, 14′ Μίλερ, 25′, 35′ Γκορέτσκα)
Μπαρτσελόνα – Ίντερ 3-3 (40′ Ντεμπελέ, 82′, 90+2′ Λεβαντόβσκι / 50′ Μπαρέλα, 63′ Μαρτίνες, 89′ Γκόζενς)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: