Ο Πλουτής Αβραάμ, εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΛ, μίλησε για όλα όσα αφορούν την ομάδα, στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0.
Αναλυτικά:
Αρχικά: «Όταν νικάς είναι καλύτερο και το κλίμα, παίρνεις αυτοπεποίθηση. Έχουμε ένα δύσκολο ματς ενάντια στη Νέα Σαλαμίνα που μάζεψε έως τώρα πιο πολλούς βαθμούς από εμάς. Αγωνιζόμαστε στην έδρα μας, μπροστά στον κόσμο μας και θέλουμε να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι για τη νίκη. Υπάρχουν κάποια αγωνιστικά θέματα αλλά ο κ. Γιανέφσκι έδειξε πως χρησιμοποιεί τους ποδοσφαιριστές που είναι στο 100%».

Για το ότι ο κ. Γιανέφσκι βλέπει το σύνολο και όχι το ατομικό: «Το κάνει αυτό γιατί διαπιστώνει πως έχει ένα καλό ρόστερ με βάθος. Κατάφερε και διαχειρίστηκε με τον καλύτερο τρόπο τις απουσίες που είχε. Το πιο σημαντικό όμως είναι οι παίκτες που επιλέγονται να είναι 100%».

Για το χαμένο έδαφος: «Χάσαμε έδαφος αλλά θέλουμε μέχρι τα Χριστούγεννα να καλύψουμε μεγάλο μέρος για να είμαστε κοντά στην κορυφή. Δεν έχουμε την πολυτέλεια απώλειας βαθμών. Κάθε απώλεια βαθμών είναι καταλυτική για να μπορέσουμε να φτάσουμε εκεί που θέλουμε».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Επιστρέφουν οι Τσιμπόλα και Νταβόρ. Ο Κασανίκλιτς προπονείται κανονικά από την προηγούμενη βδομάδα και εναπόκειται από τον προπονητή πότε θα είναι στην αποστολή. Σις και Τεϊσέιρα αντιμετωπίζουν ένα πρόβλημα. Ο Τεϊσέιρα ίσως αύριο να μπει στις προπονήσεις. Ο Μιραλάς ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα και θα είναι αμφίβολη η συμμετοχή του».

Για τον κόσμο: «Θα είναι η μεγάλη μας δύναμη και ελπίζουμε να τους κάνουμε χαρούμενους τη Δευτέρα το βράδυ».