Μια παρέα φίλων, παρά τις σκοτούρες, το τρέξιμο, και όλη τη βιασύνη των ημερών μας, βρίσκει το δικό της τρόπο να μένει για μια περίπου ώρα, στο γήπεδο και να σκέφτεται μόνο την μπάλα! Αυτή η παρέα αποτελείται από 12 άτομα τα οποία έχουν καθιερώσει αγώνα φούτσαλ κάθε Τρίτη! Χθες, (25/10), έδωσαν ακόμα μια… παράσταση με τελικό σκορ 6-3 υπέρ των «μαύρων».

**Από τα αριστερά προς τα δεξιά. Πάνω: Λούκας, Κωνσταντίνος, Φάνος. Κάτω: Παύλος, Γιώργος, Ανδρέας.

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τους νικητές αφού ο Παύλος έπειτα από ασίστ του Λούκα, άνοιξε το σκορ. Το 2-0 ήρθε από τον Φάνο και πάλι από ασίστ του Λούκα. Για το 3-0, ο Φάνος από εκτελεστής έγινε δημιουργός και… σέρβιρε στον Παύλο που δεν αστόχησε για το δεύτερο προσωπικό του γκολ. O Φάνος ήταν… ασταμάτητος και με το πόδι πατημένο στο γκάζι, έγραψε το 4-0.
Κάπου εκεί όμως, ήταν η σειρά της άσπρης ομάδας να αντιδράσει. Ο Σωκράτης μείωσε σε 4-1 μετά από ασίστ του Ανδρέα (Μίου), ενώ ο ίδιος ποδοσφαιριστής σέρβιρε για τον Χρίστο που έφερε την αναμέτρηση στη διαφορά των δύο γκολ. Ο Ανδρέας (Μίου), κατέβασε κι’ άλλο τον δείκτη του σκορ στο 4-3 με ασίστ του Σωκράτη, όμως, το υπόλοιπο ματς άνηκε ολοκληρωτικά στους μαύρους.
Ο Παύλος με δύο γκολ (το ένα με ασίστ του Φάνου) υπέγραψε το 6-3 και ολοκλήρωσε τον θρίαμβο της ομάδας του.

Από αριστερά προς τα δεξιά. Πάνω: Δημήτρης, Γιώργος, Χρίστος Κάτω: Ανδρέας (Μίου), Ανδρέας Ιακώβου, Σωκράτης.

MVP της αναμέτρησης ο Γιώργος από τη μαύρη ομάδα, που υπερτέρησε παρά τα τέσσερα γκολ του Παύλου.
Εμείς δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε στα παιδιά να είναι υγιέστατα, να περνάνε τέλεια την ώρα τους και να συνεχίσουν να προσφέρουν στιγμές μαγείας! Μπράβο μάγκες, ότι καλύτερο!