Σε υποχρεωτικές αλλαγές ( συνεπεία τραυματισμών) και σε αλλαγές λόγω τακτικής αναμένεται να προχωρήσει ο Μιλόγεβιτς εν όψει της δύσκολης αναμέτρησης με την ΑΕΚ στο ΓΣΠ.
Εκτός θα μείνει ο τραυματίας Καρώ, τον οποίο θα αντικαταστήσει ο Ντβάλι, με το Γεωργιανό να ψάχνει να έχει τη ευκαιρία να επιβεβαιώσει την παρουσία του στο ρόστερ της ομάδας, αφού είναι ελάχιστη η μέχρι στιγμής συμμετοχή του.
Εκτός θα μείνει, ο επίσης τραυματίας Ντάλσιο με ενδεχόμενη προώθηση του Σαρφό  στη μεσαία γραμμή μαζί με δύο εκ των Νταουσβίλι-Κοσταντίνοφ-Σατσιά να καλύπτουν τις άλλες δύο θέσεις.
Ο Βιγιαφάνες, στην καλύτερη περίπτωση, θα είναι στον πάγκο. Αλλαγή ίσως γίνει και στη θέση του δεξιού μπακ-χαφ. Αν ο Τσεπάκ, καταφέρει να είναι 100% έτοιμος θα πάρει τη θέση του και θα μείνει στον πάγκο ο Σούσιτς.
Επίσης, δεξιά στην επίθεση ο Δώνης ενδεχομένως να επιστρέψει στην 11άδα αντί του Μπλουμ.
Όσον αφορά τη θέση του τερματοφύλακα, αισθάνεται καλύτερα ο Μπέλετς. Αν ο Σλοβένος δεν είναι όμως 100% έτοιμος, τότε ο Ανδρέας Χριστοδούλου θα διατηρηθεί στα δοκάρια αφού έτσι και αλλιώς, έδειξε με τον Ακρίτα, ότι μπορεί να καλύψει επάξια τη θέση.