Έξω ο Τσεπάκ, έξω ο Γουίλερ, έξω και ο Βιγιαφάνες, εν όψει του αγώνα με την Καρμιώτισσα. Αυτά είναι τα αγωνιστικά νέα στο ΑΠΟΕΛ, παρόλο ότι απομένει η σημερινή απογεματινή προπόνηση, αλλά θεωρείται σχεδόν απίθανο να διαφοροποιηθούν τα δεδομένα.
Τσεπάκ και Βιγιαφάνες υποφέρουν από θλάσεις, ο Γουίλερ από την άλλη, εκτίει την τελευταία αγωνιστική αποκλεισμού και δικαιούται να επιστρέψει από τον αγώνα κυπέλλου με τον Ονήσιλο-Αχυρώνα την ερχόμενη Τετάρτη.
Από τα αρνητικά, στα θετικά. Πρώτος και καλύτερος, ο Κίνγκσλει Σαρφό, είναι πανέτοιμος και ο Μάκης Σεργίδης, που θα έχει το πρόσταγμα στον πάγκο, θα του δώσει φανέλα βασικού, με την ελπίδα ότι θα καταφέρει να βοηθήσει όπως ξέρει την ομάδα.


Έτοιμος και ο Ράφαελ Μορέιρα. Πιθανόν μάλιστα, ο Πορτογάλος να επιστρέψει στην 11άδα αφού έχει στο ενεργητικό, την πολύ καλή εμφάνιση με τον Ολυμπιακό και αν το κρίνει σκόπιμο ο προπονητής, τότε θα πάρει με τη σειρά του φανέλα βασικού.
Ενδεχομένως να γίνουν και άλλες διαφοροποιήσεις από τον Σεργίδη. Ξέρει πολύ καλά το ρόστερ ο υπηρεσιακός προπονητής και ενδεχομένως να θελήσει να διαφοροποιήσει κάποια πράγματα.
Το γεγονός ότι θα είναι στην κερκίδα και ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ενδεχομένως να λειτουργήσει σαν επιπλέον κίνητρο για όλη την ομάδα που είναι όμως υποχρεωμένη να βρει τρόπο να επιστρέψει στις νίκες, για να μην χάσει άλλο έδαφος στη μάχη που δίνει για να κατακτήσει το πρωτάθλημα.