Η Σασουόλο πάγωσε το Μπέργκαμο στο 41ο λεπτό με άπιαστο μονοκόμματο σουτ του Κυριακόπουλου όμως η Αταλάντα έκανε την ανατροπή μέσα σε λίγα αγωνιστικά λεπτά, για να επικρατήσει με 2-1 και να αναρριχηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας.
Η Αταλάντα έμεινε για πρώτη φορά πίσω στο σκορ στη φετινή Serie A, με τον Γιώργο Κυριακόπουλο να γράφει το 1-0 για την Σασουόλο στο “Jewiss Stadium” στο 41ο λεπτό, όμως δεν χρειάστηκε παρά μερικά λεπτά για να φέρει τα πάνω κάτω και να τρελάνει το κοινό της το βράδυ του Σαββάτου (16/10). Και αυτό γιατί ισοφάρισε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους με τον Πάσαλιτς ενώ στο πρώτο λεπτό του δευτέρου έκανε το 2-1 με τον Λούκμαν, για να κρατήσει το υπέρ της τρίποντο μέχρι το φινάλε και να στρογγυλοκαθίσει μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας, με +1 έναντι της Νάπολι έστω και με ματς παραπάνω.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Σπορτιέλο, Οκόλι, Ντεμιράλ, Σκαλβίνι, Σόπι (82′ Ζορτέα), Κόπμαϊνερς, Ντε Ρουν, Μάλε (82′ Ρουτζέρι), Πάσαλιτς (66′ Έντερσον), Λούκμαν (69′ Μπογκά), Μουριέλ (69′ Χόιλουντ)

ΣΑΣΟΥΟΛΟ: Κονσίλι, Τόλιαν, Έρλικ, Φεράρι, Ροζέριο, Φρατέζι, Λόπες, Θόρστβεντ (66′ Τραορέ), Ντ’Αντρέα (56′ Μπεράρντι (79′ Μαρτίνες), Πιναμόντι, Κυριακόπουλος (66′ Ενρίκε)