Οι δηλώσεις του Ζόρζε Ζέσους προπονητή της Φενέρ ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ.
Αναλυτικά:
Αρχικά: «Όπως είπε ο Κρέσπο ο αυριανός αγώνα είναι δύσκολος γιατί ο αντίπαλος παίζει για τη πρόκριση, έχει βαθμούς. Εμείς όμως ήρθαμε για τη νίκη».
Για τις απουσίες και τη κούραση: «Ναι έχουμε τραυματίες και αυτό είναι αποτέλεσμα πολλών αγώνων. Δεν θα αλλάξουμε πολλούς παίκτες για αύριο, οι τραυματίες έμειναν στην Κωνσταντινούπολη. Όπως είπα όμως, ήρθαμε για τη νίκη».
Για το ότι ο Χοσέ Λουΐς Όλτρα είπε πως παίζουν για την περηφάνεια της Κύπρου: «Ο όμιλος μας είναι δύσκολος γιατί είναι ισορροπημένος έχουν όλες ευκαιρία για την πρόκριση. Εμείς βλέπουμε τον αγώνα από την οπτική του αθλήματος και όχι της πολιτικής”.
Για τα αγωνιστικά δεδομένα, τον Σάλαϊ και τον Μπατουαγί: «Ναι ήταν τραυματίας ο Πέρεζ και ο Σαλάι ήταν ο μόνος που μπορούσε να παίξει. Εγώ βλέπω τον κάθε αγώνα, δεν ξέρω αν θα τον ξεκουράσω αύριο γιατί έχουμε και σημαντικό αγώνα τη Δευτέρα στο πρωτάθλημα. Ο Μπατσουαγί έχει γρίπη αλλά δεν τον αφήσαμε πίσω γιατί έχουμε πολλούς τραυματίες».
Για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο: «Σίγουρα δεν έχει 48.000 φίλαθλους όπως στο στάδιο της Φενέρ ωστόσο είναι θα είναι καυτή η έδρα αύριο: Το ματς θα είναι δύσκολο και το ξέρουμε. Η ΑΕΚ θα είναι φιλόδοξη, παίζει στην έδρα της. Εμείς δεν θα αλλάξουμε την τακτική μας, ήρθαμε για τη νίκη όμως και θα προκριθούμε πρώτοι στον όμιλο».
Για το ότι ο ό ίδιος πήγε σε ευρωπαϊκούς τελικού ενώ η Φενέρ όχι: «Τώρα γίνεται όλο και πιο δύσκολο, εντάσσονται πολύ δυνατές ομάδες. Η Φενέρ δεν ήταν ούτε καν στις πρώτες 100 της Ευρώπης. Θα βρούμε όμως την ταυτότητά μας».