Για μία ακόμα φορά το μέλλον του Κιλιάν Εμπαπέ βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, με την Marca να προσθέτει νέα δεδομένα στην υπόθεση.
Η ισπανική εφημερίδα τονίζει πως ο Γάλλος σούπερ σταρ νιώθει προδομένος από τη διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν και είναι έτοιμος να ζητήσει μεταγραφή τον ερχόμενο Ιανουάριο.
Φυσικά για να συμβεί αυτό θα πρέπει η γαλλική ομάδα να ανάψει το πράσινο φως αφού ο Εμπαπέ δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024, ενώ υπάρχει οψιόν για έναν ακόμα χρόνο τον οποίο μπορεί να ενεργοποιήσει η πλευρά του παίκτη.
Στο δημοσίευμα τονίζεται πως ο παίκτης θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στη Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο κάτι τέτοιο δύσκολα θα συμβεί αφού οι σχέσεις ανάμεσα στον Φλορεντίνο Πέρεθ και τον Νασέρ Αλ Κελαϊφί δεν είναι οι καλύτερες δυνατές.
Κάπου εδώ η “Marca” εμπλέκει τη Λίβερπουλ η οποία φαντάζει ως η μοναδική ομάδα στην οποία θα άναβε το πράσινο φως η διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν για την απόκτηση του Εμπαπέ.
Βέβαια, εδώ τίθεται ένα μεγάλο ερώτημα. Πώς θα μπορούσαν οι κόκκινοι να καλύψουν τόσο τις οικονομικές απαιτήσεις της Παρί, όσο και του Κιλιάν Εμπαπέ.
Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό το κόστος μιας τέτοιας μετακίνησης θα έφτανε συνολικά σε τεράστια ύψη και δύσκολα θα μπορούσε να καλυφθεί από τη Λίβερπουλ.
Ένα άλλο σημαντικό κομμάτι της εξίσωσης αποτελεί το συμβόλαιο του Εμπαπέ. Ουσιαστικά ο 23χρονος επιθετικός σε περίπου ένα χρόνο από τώρα θα μπορούσε να υπογράψει όπου θέλει αφού θα μπει στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του με την Παρί να μην βάζει ούτε ευρώ στα ταμεία της.