Καλό το πρώτο δείγμα Γιανέφσκι στην ΑΕΛ, αν αναλογιστούμε και τα πάρα πολλά προβλήματα που κουβάλησε η ομάδα για το παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ. Μόνο όσοι είναι δίπλα από την ομάδα ξέρουν τι έχουν περάσει και μέσα από πόσα προβλήματα, που δεν είδαν το φως της δημοσιότητας, κατάφερε να παρουσιαστεί όπως παρουσιάστηκε και να πάρει έστω και τον βαθμό της ισοπαλίας.
Η ΑΕΛ παραμένει ακόμα στα χαμηλά της βαθμολογίας έχοντας μόλις δύο βαθμούς όμως με την εικόνα που έβγαλε κόντρα στο ΑΠΟΕΛ, έδειξε ότι μπορεί και για περισσότερα από την στιγμή που θα ακολουθήσουν τις οδηγίες του προπονητή τους. Είναι σημαντικό να λεχθεί ότι ο κόουτς της ΑΕΛ από την πρώτη μέρα είναι αισιόδοξος ότι η ομάδα του μπορεί να ανατρέψει τα εις βάρος της δεδομένα.
Στην ομάδα έχουν τώρα μπροστά τους το παιχνίδι κυπέλλου με τον Ερμή, την προσεχή Πέμπτη, εκεί που η ομάδα θέλει μόνο πρόκριση στην επόμενη φάση και χρειάζεται να πετύχει και γκολ, ξεμπουκώνοντας και την επίθεση της.
Το κύπελλο είναι ένας ρεαλιστικός στόχος για την ΑΕΛ από την στιγμή που στο πρωτάθλημα έχει μείνει αρκετά πίσω από τις πρώτες θέσεις. Ο κύριος Γιανέφσκι δεν θα υποτιμήσει τον αντίπαλο, έστω και αν είναι ομάδα χαμηλότερης δυναμικής, και θα παρατάξει βασικό σχήμα για να απλοποιήσει και τα πράγματα για την δικιά του ομάδα.

Αριστείδου Μιχαήλ