Μπήκε… φορτσάτα στο πρόγραμμα «φωτιά» που την περιμένει μέσα στον Οκτώβριο η Ομόνοια. Οι «πράσινοι» κατάφεραν να νικήσουν μέσα στην Περιστερώνα την Δόξα και πήραν έτσι το πρώτο τους «διπλό» στο πρωτάθλημα, ενώ έφθασαν σε 2η σερί νίκη, ανεβαίνοντας στην βαθμολογία.
Η νίκη αυτή απέναντι σε μια πολύ υπολογίσιμη ομάδα, μέσα σε μια δύσκολη έδρα, δίνει πέραν από τους τρεις βαθμούς και καλύτερη ψυχολογία, αλλά και περισσότερη αυτοπεποίθηση ενόψει του αγωνιστικού… Γολγοθά που ακολουθεί, αρχής γενομένης από την ιστορική αναμέτρηση με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο ΓΣΠ.
Στα θετικά επίσης ότι συνέχισε το σκοράρισμα ο Μπρούνο, ενώ εξαιρετικό ήταν το γκολ του Μπέζους μετά από ατομική προσπάθεια. Πανταχού παρών ο Χαραλάμπους με το νεαρό να κάνει και πάλι σπουδαίο παιγνίδι, αν και σε ψηλά επίπεδα κυμάνθηκε και η απόδοση κι άλλων ποδοσφαιριστών. Να σημειωθεί ακόμη ότι για 2ο σερί ματς οι «πράσινοι» δεν δέχθηκαν γκολ…
Ο Νιλ Λένον πονοκεφαλιάζει όμως, για τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα στην μεσαία γραμμή. Ο Μπασιρού, επέστρεψε από την Εθνική του με μυϊκό τραυματισμό και τέθηκε νοκ-άουτ, ενώ προβλήματα έχουν οι Κούσουλος και Κασάμα.
Βασικά διαθέσιμοι είναι μόνο οι Μιξ και Χαραλάμπους… Στο ματς με την Δόξα, ο κόουτς της Ομόνοιας δοκίμασε τον Κίτσο στη μεσαία γραμμή, ενώ σε αυτή τη θέση μπορεί να παίξει και ο Παναγιώτου…