Ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρης Χριστοφόρου μίλησε στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0, για όλα όσα αφορούν την Ανόρθωση.
Οι τοποθετήσεις του:
Αρχικά: «Ποτέ δεν είναι ευχάριστο όταν χάνεις ένα ματς πόσο μάλλον στην έδρα σου. Αυτό που ρέπει να κάνουμε είναι να δουλέψουμε και να προχωρήσουμε μπροστά. Είμαστε πολύ μακριά ακόμα από το να βγουν συμπεράσματα για την ομάδα. Θέλουμε να τη βλέπουμε καλύτερη την ομάδα μας εννοείται και η μόνη μας έγνοια είναι να καταφέρουμε στο «Αμμόχωστος» με την Καρμιώτισσα να επιστρέψουμε στις νίκες».
Τι δεν πήγε καλά: «Τα καταγράφει το τεχνικό επιτελείο αυτά και τα δουλεύει με τους παίκτες έτσι ώστε να είναι καλύτερη η ομάδα. Κριτήριο είναι το γήπεδο και περιμένουμε νίκη την Παρασκευή. Ως ομάδα αγωνιζόμαστε και χάνουμε. Χρειάζεται να παίξουμε καλύτερα από την Κυριακή και η μόνη απόδειξη είναι το τι θα γίνει με την Καρμιώτισσα. Αυτό θα φέρει τις απαντήσεις αν ξεπέρασε την ήττα η ομάδα και προχωρά μπροστά».
Για το ότι είναι μια νέα ομάδα: «Είναι αλήθεια είναι μια νέα ομάδα. Δεν είμαστε στο 100% που μπορεί να παίξει ακόμα αυτή η ομάδα. Χρειάζεται υπομονή για να μάθουν την φιλοσοφία του προπονητή. Χρειάζεται χρόνος και θα δοθεί στους υπεύθυνους για να παρουσιάσουν την Ανόρθωση όπως πρέπει».