Πάρτι έστησε η Ιταλία μέσα στη Βουδαπέστη, όπου κέρδισε με 2-0 την Ουγγαρία του βασικού Άνταμ Λανγκ της Ομόνοιας και της άρπαξε την πρωτιά και την πρόκριση στο Final-4  του Nations League μέσα από τα χέρια.
Στο 5ο λεπτό ο Κριστάντε έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Γκουλάτσι έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του αλλά ο Ατίλα Σάλαϊ έσωσε στη γραμμή ενώ στο 12’ η κεφαλιά του Ντι Λορέντζο πέρασε μόλις έξω.
Η «Σκουάντρα Ατζούρα» ανέβασε την πίεσή της και στο 27’ μετά από διαδοχικά λάθη στην άμυνα των Μαγυάρων, ο Νιοντό πρόλαβε να μπει στη φάση και να στρώσει στον Ραζπαντόρι που σε κενό τέρμα πλάσαρε για το 0-1.
Στο 31ο λεπτό το σουτ του ντι Λορέντζο από τα δεξιά, έφυγε ελάχιστα έξω ενώ στο 41’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Σομποσλάι και λάθος του Ντοναρούμα ο Ατίλα Σάλαι έχασε απίθανη ευκαιρία.
Στο 50’ ο Ντοναρούμα είπε όχι σε σουτ των Νέγκο και Σομποσλάι ενώ στο 52’ ο Κριστάντε έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Ντιμάρκο με προβολή στο πίσω δοκάρι, έγραψε το 0-2.
Στο 55’ ο Ντοναρούμα έσωσε ξανά τους Ιταλούς μετά από προσπάθεια του Στάιλς ενώ στο 89’ ο Γκουλάτσι έσωσε μετά από σουτ του Σκαμάκα.

ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Γκουλάτσι, Λανγκ, Ορμπάν, Ατ.Σάλαι, Φιόλα, Κερκέζ (57’ Γκάζνταγκ), Σέφερ, Νάγκι (46’ Στάιλς), Νέγκο (75’ Άνταμ), Σομποσλάι (85’ Κλαϊνχάισλερ), Αντ.Σάλαι (75’ Μπόλα).
ΙΤΑΛΙΑ: Ντοναρούμα, Τολόι, Ατσέρμπι (46’ Μπαζτόνι), Μπονούτσι, Ντι Λορέντζο (90’ Ματσόκι), Ζορζίνιο (73’ Πομπέγκα), Κριστάντε, Ντιμάρκο, Μπαρέλα, Ραζπαντόρι (72’ Σκαμάκα), Νιοντό (66’ Γκαμπιαντίνι)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βασικός στη ΜΑΤΣΑΡΑ ο Λανγκ!