Ένα από τα κεντρικά πρόσωπα της Media Day των Σικάγο Μπουλς ήταν ο Λόνζο Μπολ, που παρά το γεγονός ότι δεν ήταν δυνατή η φυσική του παρουσία, εκείνος μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου μέσω Zoom.
Ο γκαρντ των «Ταύρων» είναι στο Λος Άντζελες αφού πρόκειται να υποβληθεί σε νέα επέμβαση στο γόνατο, καθώς είχε χειρουργηθεί τον περασμένο Ιανουάριο και παρά το γεγονός ότι θα έμενε εκτός για δύο μήνες, ο ίδιος δεν έχει καταφέρει ακόμα να αρχίσει προπονήσεις, αφού πονάει στο γόνατο.
Από τις δηλώσεις του φάνηκε ότι το πρόβλημά του δεν περιορίζεται μόνο στην ασχολία του με το μπάσκετ, αφού τόνισε ότι νιώθει πόνους ακόμα κι όταν προσπαθεί να ανέβει σκάλες.
«Δεν μπορώ να τρέξω ή να πηδήξω. Ακόμα και όταν ανεβαίνω σκάλες στο σπίτι μου πονάω πάρα πολύ. Δεν μπορώ να παίξω μπάσκετ. Είναι κάτι που δεν έχω ζήσει ποτέ. Ακόμα και οι γιατροί είναι έκπληκτοι.
Θα είναι η τρίτη μου επέμβαση, οπότε δεν θέλω να πιέσω τα πράγματα. Δεν πιστεύω να χάσω όλη τη σεζόν. Αυτό θα είναι το χειρότερο σενάριο», είπε ο Λόνζο Μπολ.