Άσχημα νέα προέκυψαν για τη Μάντσεστερ Σίτι, μετά την τελευταία αγωνιστική του Nations League, καθώς ο Τζον Στόουνς χτύπησε στο ματς της Εθνικής Αγγλίας με τη Γερμανία και θα χάσει δεδομένα το ντέρμπι του Μάντσεστερ!
Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο φαίνεται πως ολοκληρώθηκε το Nations League 2021-22 για τη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία είδε τον Τζον Στόουνς να χτυπά στην αναμέτρηση της Αγγλίας με τη Γερμανία και να τίθεται εκτός, με αναγκαστική αλλαγή.
Μάλιστα, οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για μυϊκό πρόβλημα, το οποίο δεδομένα θα του στερήσει τη συμμετοχή από το ντέρμπι του Μάντσεστερ το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, με τους «πολίτες» να υποδέχονται τους «κόκκινους διαβόλους» την Κυριακή (02/10), δίχως τον βασικό τους στόπερ.
Το πιο πιθανό σενάριο είναι ο Στόουνς να λείπει τουλάχιστον για 20 μέρες από τις προπονήσεις, πράγμα που αν επιβεβαιωθεί, σημαίνει πως, πλην του ντέρμπι, θα χάσει τις αναμετρήσεις της Σίτι με την Κοπεγχάγη, τη Σαουθάμπτον, τη ρεβάνς με τη Κοπεγχάγη στη Δανία και θα κάνει αγώνα δρόμου για το ματς με τη Λίβερπουλ!