Ο εκπρόσωπος τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0, μιλώντας για όλα όσα αφορούν την ομάδα.
Οι τοποθετήσεις του:
Αρχικά: «Ομολογουμένως χθες ήταν μια βραδιά που μας στεναχώρησε όλους. Τόσο για το αποτέλεσμα όσο και για την εμφάνιση που δεν ήταν αυτή που θέλαμε και περιμέναμε. Θέλαμε να αρχίσουμε θετικά την παρουσία μας στον όμιλο.  Η Σέριφ είναι μια ομάδα με εμπειρίες στην Ευρώπη. Έχουμε ως στόχο μαζί με τη Σέριφ να διεκδικήσουμε κάτι περισσότερο. Δυστυχώς τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα θέλαμε. Τρεις διεθνείς παίκτες θα μπορούσαν να συμπεριφερθούν καλύτερα για να αποφύγουμε το γκολ. Στο ημίχρονο πιστέψαμε ότι θα ισοφαρίζαμε, αλλά ήρθε η φάση του πέναλτι και η διακοπή και τα πράγματα έγιναν δύσκολα. Δείξαμε ότι απέναντι στη Γάνδη μπορούμε να σταθούμε απέναντι σε μεγάλες ομάδες. Δεν θα υψώσουμε λευκή πετσέτα».
Για το ότι η Ομόνοια έχει σκαμπανεβάσματα: «Είναι αλήθεια. Το δεδομένο πως για να παίξεις καλά σημαίνει πως μπορείς να παίξεις καλά. Μιλώ για τον αγώνα με τη Γάνδη. Το ζητούμενο για εμάς είναι να διατηρήσουμε αυτή τη σταθερότητα της ομάδας».
Για την απογοήτευση του κόσμου και τις επιλογές Λένον: «Ο προπονητής έκανε τις επιλογές του. Το πρώτο γκολ ήταν καθαρά θέμα των αμυντικών. Είναι σεβαστές οι απόψεις του κόσμου, όμως ο αρμόδιος και αυτός που επιλέγει είναι ο κ. Νιλ Λένον. Είναι λογικό ο κόσμος να είναι απογοητευμένος. Όλοι μας περιμέναμε καλύτερο αποτέλεσμα. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο και σε αυτό το επίπεδο οι λεπτομέρειες παίζουν ρόλο και ήταν όλες εναντίον μας. Δεν μπορούν να δίνονται αυτά τα πέναλτι κατά τη γνώμη μου. Ο ποδοσφαιριστής βρίσκει την μπάλα με το χέρι χωρίς να έχει οπτική επαφή».
Για τη ρίψη αντικειμένων και την ανακοίνωση που εξέδωσε η Ομόνοια:  «Κάναμε ξεκάθαρο πως δεν απευθυνόμαστε στο μεγαλύτερο κομμάτι του κόσμου της Ομόνοιας.  Δυστυχώς ορισμένα άτομα προκαλούν με ενέργειες τους στα γήπεδα και δεν έχουν θέση στα γήπεδα αυτά. Είναι δουλειά των αρμοδίων να βρουν αυτόν που έριξε το μπουκάλι. Αντιλαμβάνεστε ότι τώρα θα έχουμε μια μεγάλη τιμωρία από την UEFA. Ήμασταν πολύ οριακά στο να διακοπεί το ματς. Εάν ο βοηθός έλεγε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει, θα διακοπτόταν το ματς. Είναι πολύ σοβαρός ο κίνδυνος για να επιβληθούν σοβαρές επιπτώσεις στην ομάδα μας. Είμαστε σε πολύ δύσκολη θέση».
Για την πρόκληση από τον Ατιέμγουεν: «Ο τρόπος που πανηγύρισε το γκολ ήταν χυδαίος. Εμείς θα κάνουμε τις κινήσεις που πρέπει για να τιμωρηθεί ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής».
Για τα αγωνιστικά: «Ο Φαμπιανό βγήκε χθες από την κλινική. Δέχθηκε κτύπημα στο λαιμό και στο στήθος. Ευτυχώς μέσα από τις εξετάσεις που έγιναν φάνηκε πως δεν είναι κάτι σοβαρό και οι γιατροί του έδωσαν την άδεια να βγει από την κλινική. Θα αξιολογήσουμε την κατάσταση του για το ντέρμπι με τον Απόλλωνα. Είχε ενοχλήσεις ο Μίλετιτς και θα αξιολογηθεί η κατάσταση του. Ο Ανδρόνικος αξιολογείται καθημερινά. Οι Χούπερ και Μάταβς θα είναι διαθέσιμοι για το ντέρμπι».
Για τους δανεισμούς: «Δεν έχω κάποια πληροφόρηση για αυτό. Το αν δηλαδή θα έχουμε δανεισμό στον Ολυμπιακό. Όσον αφορά τις υποσχετικές ο Κωνσταντίνος Χρίστου θα συνεχίσει στη ΜΕΑΠ για τον επόμενο χρόνο. Θα τον βοηθήσει να έρθει πιο έτοιμος στην ομάδα, παρά να αγωνίζεται στη U-19. Είναι ανοικτό το ενδεχόμενο να δοθούν κι’ άλλοι ποδοσφαιριστές δανεικοί».