Αν υπολογίσουμε ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Ρεάλ Σοσιεδάδ είναι οι πιο δυνατές ομάδες του ομίλου και στο τέλος θα πάρουν τις πρώτες δύο θέσεις , τότε η 3η θέση που οδηγεί στα παιχνίδια μπαράζ για το Conference League θα παιχτεί ανάμεσα σε Ομόνοια και Σέριφ (όλα αυτά στην θεωρία).
Αν θέλουν λοιπόν οι πράσινοι να κατακτήσουν τουλάχιστον αυτή την θέση και να κοιτάξουν και πιο ψηλά θα πρέπει το παιχνίδι της Πέμπτης να το κερδίσουν.
Υποδέχονται την ομάδα από την Μολδαβία στο ΓΣΠ και ο στόχος είναι να μπουν με το δεξί στους ομίλους του Europa League.
Η ψυχολογία είναι στα ύψη μετά την επιστροφή στις νίκες και μάλιστα σε ένα ντέρμπι όπως αυτό με την ΑΕΚ και πάνω σε αυτήν καλούνται να χτίσουν για να υλοποιήσου τον στόχο που δεν είναι άλλος από το να βάλουν τρεις βαθμούς στο τσεπάκι.
Η μεγάλη αγωνία έχει να κάνει με τον Φαμπιάνο ο οποίος τραυματίστηκε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ και η συμμετοχή του κρίνεται αμφίβολη. Τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων θα καταδείξουν αν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί.
Δεδομένα εκτός από το ματς της Πέμπτης θα είναι ο Ανδρόνικος Κακουλλής, ενώ σε σχέση με το παιχνίδι με την ΑΕΚ επιστρέφει ο Νικόλας Παναγιώτου.