Για την ισοπαλία με τον Απόλλωνα και τα θέματα διαιτησίας μίλησε στον Super Sport 104.0 ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Γιώργος Καζαμίας.

-Για το ματς: «Παρότι γνωρίζαμε το ψηλό εμπόδιο που είχαμε απέναντί μας, ο στόχος μας ήταν η νίκη. Είχαμε από ένα ημίχρονο με τον Απόλλωνα, όμως στο τέλος της ημέρας θεωρώ ότι το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο. Θα μπορούσαμε να νικήσουμε, αλλά όταν ο αντίπαλος χάνει τέτοια ευκαιρία στο τέλος, θα μπορούσες και να ηττηθείς».

-Για τον κόσμο: «Έχουν στερέψει τα λόγια. Είναι η καλύτερη φετινή μεταγραφή. Στηρίζει την ομάδα, αλλά και η ομάδα τον αποζημιώνει».

-Για τη συνέχεια: «Είμαστε σε καλό δρόμο. Δεν θέλω να φανεί αλαζονικό, θα μπορούσαμε να είχαμε ακόμη έναν ή δύο βαθμούς».

-Για τη φάση του γκολ της Νέας Σαλαμίνας: «Θεωρώ ότι ήταν γκολ. Η μπάλα πέρασε τη γραμμή».

-Για τη διαιτησία: «Φαίνεται ότι κάποιες ομάδες φωνάζουν… προληπτικά. Εμείς αποφασίσαμε να μη φωνάζουμε, έχουμε πει δεκάδες φορές την άποψή μας. Δεν υπάρχει ούτε πλάνο, ούτε παιδεία. Μπαίνει αφόρητη πίεση από την αρχή. Δεν πιστεύω ότι η διαιτησία έχει επηρεάσει αποτελέσματα στα δικά μας παιχνίδια. Είναι βαθύτερα τα προβλήματα, χρειάζεται αλλαγή νοοτροπίας και εφαρμογή συγκεκριμένων πολιτικών».