Όλα όσα είπε ο Νταβίντ Καταλά, προπονητής του Απόλλων, στη συνέντευξη τύπου μετά το ματς κόντρα στη Βαντούζ στο Λιχτενστάιν.
Αναλυτικά:
Αρχικά: «Δεν μου άρεσε καθόλου αυτό που είδα στον αγωνιστικό χώρο. Ειδικά στο επιθετικό κομμάτι. Δεν ήμασταν καλοί επιθετικά, ελέγξαμε το ματς αλλά μας έλειψε η δημιουργικότητα. Όπως το βλέπω εγώ χάσαμε δύο βαθμούς, γιατί η νίκη ήταν μονόδρομος».
Για την ανάπτυξη και τα κενά στις γραμμές: «Στην ανάπτυξη τα πήγαμε καλά. Το πρόβλημα ήταν όταν έφτανε η μπάλα στο επιθετικό τρίτο. Θεωρώ πως είχαμε κάποια διαφορά στις γραμμές και αυτό μας στοίχισε στο τρανζίσιον, κατάφεραν να κάνουν κάποιες επικίνδυνες επιθέσεις οι αντίπαλοι. Αυτό που μας έλειψε ήταν οι ιδέες στο επιθετικό κομμάτι».
Για τον τραυματισμό του Χέντι: «Ήταν ότι χειρότερο. Γενικά δεν μπορούμε να χάνουμε κάθε ματς και έναν ποδοσφαιριστή. Χρειαζόμαστε βελτίωση στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης. Είμαστε πίσω στο θέμα της φυσικής κατάστασης, αλλά με τις περιορισμένες επιλογές που είχαμε δεν μπορούσαμε να μην βάλουμε τον Χέντι».
Τι έφταιξε και αν έγινε κακή προετοιμασία το καλοκαίρι; « Δεν μπορώ να είμαι σίγουρος. Είμαι στην ομάδα εδώ και ένα μήνα. Ίσως να είναι η προετοιμασία, ίσως να είναι οι προπονήσεις που κάναμε μαζί τον τελευταίο μήνα. Έχουμε δύσκολα και απαιτητικά παιχνίδια. Είναι ένα κομμάτι που πρέπει να δουλέψουμε για να βρούμε τις λύσεις για να παρουσιαστεί καλύτερη η ομάδα».
Για το ότι ο Απόλλων δεν απειλεί από στημένες φάσεις: «Θέλουμε να βελτιωθούμε και να είμαστε καλοί σε όλα τα μέρη του παιχνιδιού. Σίγουρα να είναι καλός στα στημένα βοηθά και σε κάποια ματς θα σου δώσει λύσεις. Αυτό θέλουμε να κάνουμε ως ομάδα. Να είμαστε βελτιωμένοι σε όλα τα μέρη του αγώνα. Πρέπει να βρούμε τις λύσεις σε όλα όσα υστερούμε. Εκτιμούμε την προσπάθεια των παικτών αλλά πρέπει να βελτιωθούμε».
Για το αποτέλεσμα: «Δεν είμαστε καθόλου ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα. Χάσαμε δύο βαθμούς το είπα και πιο πριν. Ο αντίπαλος έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι, αλλά δεν παρουσιαστήκαμε όπως έπρεπε, όπως μπορούμε να παίξουμε και γι’ αυτό δεν πανηγυρίσαμε τη νίκη. Η ομάδα στο πρώτο ημίχρονο εμφανίστηκε κάπως αμυντικά αλλά αυτή δεν ήταν η πρόθεση μας.  Δεν ήρθαμε εδώ για να παίξουμε άμυνα. Θέλαμε να είμαστε επιθετικοί και να δημιουργήσουμε φάσεις, απλά δεν μας βγήκε το ματς ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Μας έλειψε η φρεσκάδα που είχαμε στα προηγούμενα ματς. Σε αυτό τον όμιλο όλα μπορούν να γίνουν και κρατάμε τον ένα βαθμό και θα προετοιμαστούμε για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς με την Ντνίπρο».
Για το ντέρμπι με την Ομόνοια«Το πιο σημαντικό είναι να ξεκουραστούμε ψυχικά και σωματικά. Να προετοιμαστούμε για τον αγώνα αφού δεν έχουμε πολλές ώρες. Πρέπει να είναι έτοιμοι οι παίκτες στον αγωνιστικό χώρο για τη μεγάλη πρόκληση κόντρα στην Ομόνοια και θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη».
Για το ότι υπάρχει απογοήτευση: «Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να προετοιμάσουμε τους παίκτες και να εμφανιστεί η ομάδα όπως πρέπει για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς στο μεγάλο ντέρμπι».