Μίλησε για τη νίκη επί της ΑΕΚ, για το σύστημα και για τους Μάταβζ-Χούπερ μίλησε ο προπονητής της Ομόνοιας, Νιλ Λένον.

Για τη νίκη: «Είμαστε χαρούμενοι με τη νίκη. Είναι οι πρώτοι τρεις βαθμοί στο πρωτάθλημα. Δείξαμε χαρακτήρα. Πετύχαμε το τρίτο γκολ με ατομική προσπάθεια του Φώτη. Είναι θετικό που πετύχαμε τρία γκολ της ΑΕΚ. Είχαμε ευκαιρίες να σκοράρουμε κα νωρίτερα. είναι σημαντικό που καταφέραμε να αντιδράσουμε».

Για το σύστημα 3-5-2: «Στο παρόν στάδιο μας ταιριάζει περισσότερο διότι οι ακραίοι επιθετικοί μας δεν είναι έτοιμοι. Δεν είμαστε έτοιμοι για το σχήμα με τους εξτρέμ. Αυτό το σχήμα ταιριάζει πολύ στον Χαράλαμπο, έκανε εξαιρετικό παιχνίδι και σήμερα, έκανε ένα δημιουργικό παιχνίδι. Ήταν κι αυτός όπως κι όλη η ομάδα διαφορετική σε σχέση με τον πρώτο αγώνα».

Για Μάταβζ και Χούπερ: «Ο Τιμ είχε ένα τραυματισμό στον αστράγαλο. Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός στην επίθεση. Έρχεται το Παγκόσμιο Κύπελλο και θέλαμε με τον Χούπερ να είμαστε καλυμμένοι αν λείψει ο Ανσαριφάρντ».

Για τη διαχείριση των αγώνων σε Κύπρο κι Ευρώπη: «Το ότι παίζουμε πολλά παιχνίδια σημαίνει κάναμε καλή δουλειά. Θα πρέπει να διαχειριστώ το ρόστερ, θα κάνουμε αλλαγές στα παιχνίδια. Κάποιες φορές είναι προτιμότερο να υπάρχει ένα σταθερό σχήμα αλλά οι εξτρέμ μας δεν είναι στο επίπεδο που θέλουμε».

Για Φαμπιάνο: «Είναι καλά, όταν τραυματίστηκε πιστέψαμε ότι δεν θα συνέχισε αλλά το έπραξε. Τώρα θα δούμε για την Πέμπτη».

Για Κούσουλο: «Είναι συναισθηματικός χαρακτήρας, ήταν δύσκολο γι’ αυτόν. Ήταν σαν…σκύλος στο κλουβί. Είναι προσωπικότητα και μ’ αρέσει. Πρέπει όμως να είμαστε πολύ προσεκτικοί».

Για Παπουλή: «Σίγουρα θα αρχίζει σε κάποια παιχνίδια. Πέτυχε ένα φανταστικό γκολ. Είναι παίκτης με μεγάλη ποιότητα. Σε κλειστούς χώρους μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα, παίζει σε ψηλό επίπεδο ακόμη και σ’ αυτή την ηλικία, έχει αγάπη και αφοσίωση για το ποδόσφαιρο».