Ο Γιάννης Κώτσιρας δεν θα μπορέσει τελικά να ενισχύσει τον Παναθηναϊκό στο μεγάλο ματς της Κυριακής (2/10) κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ο δεξιός μπακ των Πράσινων δεν κατόρθωσε να προπονηθεί ούτε την Παρασκευή (30/9) λόγω των ενοχλήσεων στον τετρακέφαλο που τον ταλαιπωρούν.
Έτσι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς καταστρώνει τα πλάκα του χωρίς τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Ο Σέρβος τεχνικός έδωσε μεγάλη έμφαση στην τακτική. Σε μία απ’ τις ελάχιστες ευκαιρίες που είχε μέσα στη διακοπή να έχει όλους τους παίκτες του και δύο μέρες πριν τον μεγάλο αγώνα της Τούμπας.
Στο «Γ. Καλαφάτης» το πρόγραμμα άρχισε με προθέρμανση, συνεχίστηκε με rondo και στη συνέχεια το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης αφιερώθηκε στην τακτική προσέγγιση του παιχνιδιού του Τριφυλλιού.
Αναφορικά με την ενδεκάδα, όλα δείχνουν πως θα υπάρξουν διαφοροποιήσεις στην άμυνα. Σένκεφελντ και Μάγκνουσον είναι πιθανό να αγωνιστούν για πρώτη φορά μαζί σε αγώνα πρωταθλήματος, με τον Πούγγουρα να διεκδικεί τη διατήρηση της θέσης του. Δεξιά θα είναι ξανά ο Σάντσες, ενώ αριστερά πιθανότατα επιστρέφει ο Χουάνκαρ.
Στις υπόλοιπες θέσεις όλα δείχνουν πως δε θα υπάρξουν εκπλήξεις. Ρουμπέν Πέρεθ, Κουρμπέλης και Τσέριν στα χαφ, Αϊτόρ-Παλάσιος στα άκρα και Σπόραρ στην κορυφή της επίθεσης.