Ευεργετική διακοπή μετά από τεσσάρα; Ναι, μπορεί να ακούγεται οξύμωρο, αλλά αυτό ακριβώς ισχύει στην περίπτωση της Ομόνοιας. Η νίκη έφερε ηρεμία, και ψυχολογία. Με αυτά τα δύο σημαντικά στοιχεία η ομάδα του Νιλ Λένον έπιασε δουλειά για την επανέναρξη. Η διακοπή, ωστόσο, είναι ωφέλιμη και για κάποιους ποδοσφαιριστές, που έχουν ένα λόγο παραπάνω, πλην του ότι θα ξεκουραστούν.
ΡΟΜΑΝ ΜΠΕΖΟΥΣ: Ήρθε με μεγάλες προσδοκίες και τον πιστεύουν πολύ στην ομάδα. Ο Ουκρανός ναι μεν πέτυχε ένα γκολ, όμως, δεν βρήκε ακόμα τα πατήματα του και η διακοπή θα του δώσει τη δυνατότητα να βελτιωθεί.
ΡΟΜΠΕΡΤΟ ΚΑΣΑΜΑ:
Είναι η δεύτερη πιο δαπανηρή μεταγραφή στην ιστορία της Ομόνοιας. Είναι σε εξαιρετική ηλικία (24 ετών) και έχει τεράστια προοπτική. Ο μέσος από τη Γουινέα Μπισάου δεν άρχισε ιδανικά τη θητεία του με το τριφύλλι, αφού ήρθε η κόκκινη. Παρόλα αυτά, με την επανέναρξη θέλει να δείξει στο γήπεδο τα όσα λέγονται για την κλάση του.
ΓΚΑΡΙ ΧΟΥΠΕΡ: Ήταν η τελευταία προσθήκη στις… καθυστερήσεις. Μέτρησε μόνο 17 λεπτά κόντρα στην ΕΝΠ και εύκολα γίνεται αντιληπτό πόσο θα τον ωφελήσει η διακοπή.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΣΟΥΛΟΣ: Last but not least! Ο αρχηγός, επέστρεψε μετά από έναν πολύ δύσκολο τραυματισμό και πήρε λεπτά συμμετοχής, όμως έχει ακόμα να καλύψει αρκετό δρόμο για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο. Με όσα έδειξε ο 26χρονος, ένα είναι το σίγουρο. Η διακοπή του ήρθε… γάντι γιατί θα προσπαθήσει να καλύψει ένα μέρος από το χαμένο έδαφος.

Θράσος Δημητρίου