Η γερμανική Bild αποκάλυψε πως στο συμβόλαιο του Γιούλιαν Νάγκελσμαν υπάρχει ειδική ρήτρα που επιτρέπει στην Μπάγερν να τον απολύσει σε περίπτωση νέου στραβοπατήματος των Βαυαρών. Ο Τόμας Τούχελ πιθανός αντικαταστάτης του.
Αν και ο αθλητικός διευθυντής της Μπάγερν, Όλιβερ Καν, μετά την ήττα των Βαυαρών από την Άουγκσμπουργκ τόνισε πως δεν σκέφτεται την αλλαγή προπονητή, ο σύλλογος έχει τη δυνατότητα να “σπάσει” το συμβόλαιο του Γιούλιαν Νάγκελσμαν πριν αυτό ολοκληρωθεί.
Δημοσίευμα της γερμανικής Bild αποκαλύπτει πως στο συμβόλαιο του Γερμανού τεχνικού υπάρχει ειδική ρήτρα που επιτρέπει στη διοίκηση της Μπάγερν να τον απολύσει στο επόμενο άσχημο αποτέλεσμα της ομάδας.
Μάλιστα, ο αντικαταστάτης του 35χρονου τεχνικού θα μπορούσε να είναι ο Τόμας Τούχελ, ο οποίος απολύθηκε πρόσφατα από την Τσέλσι, καθώς πρόκειται για έναν προπονητή που εκτιμά ιδιαίτερα η διοίκηση του συλλόγου.
Ο Νάγκελσμαν βρίσκεται στον πάγκο της Μπάγερν 15 μήνες, από όταν ανέλαβε την τεχνική ηγεσία τον Ιούλιο του 2021, έχοντας απολογισμό 37 νίκες, 10 ισοπαλίες και επτά ήττες σε 54 παιχνίδια.
Φέτος η σεζόν δεν έχει ξεκινήσει ιδανικά για τους πρωταθλητές Γερμανίας, οι οποίοι στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια στην Bundesliga έχουν σημειώσει τρεις ισοπαλίες και μία ήττα.