Ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, δήλωσε τα ακόλουθα στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0.
Για το ματς με τη Ρεν: «Δεν είναι μόνο ότι χάσαμε μετά από μια τιτάνια αλλά είναι και οι τρόπος. Όλα τα παιδιά ήταν συγκλονιστικά, η προσπάθεια τους ήταν εξαιρετική. Δεν είδα το γκολ, δεν θέλω να το δω γιατί όπως μου το έχουν περιγράψει, δεν είναι από τα τέρματα που μπαίνουν συχνά. Στην ουσία δεχθήκαμε γκολ στο τελευταίο δευτερόλεπτο του ματς. Η ομάδα έβγαλε τις αρετές της, ήμασταν ανταγωνιστικοί, δεν μας πήρε από κάτω το ότι δεχθήκαμε το γκολ και συνεχίσαμε. Στο τέλος της ημέρας δείξαμε ότι συμβιβαστήκαμε με την ισοπαλία αλλά ήρθε αυτή η φάση. Το ίδιο που κάναμε χθες πρέπει να κάνουμε και στα άλλα 5 ματς στον όμιλο. Δεν πρέπει να απογοητευτούμε. Δεν μπορεί να έχει κάποιος παράπονο μετά από τέτοια προσπάθεια. Είναι παράσημο για εμάς που οι αντίπαλοι μας επικροτούν την προσπάθεια μας, αλλά στο τέλος της ημέρας μένει ότι είπε ο κ. Όλτρα. Όσα καλά και να είπε έφυγε με τους τρεις βαθμούς».

Για το πρωτάθλημα: «Σκεφτόμαστε το ματς με τη Νέα Σαλαμίνα. Δεν μένουμε άλλο στο ματς με τη Ρεν. Δεν αρχίσαμε καλά το πρωτάθλημα και θέλουμε να πάρουμε τη νίκη. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι και δεν σκεφτόμαστε τίποτα άλλο από τους τρεις βαθμούς».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Πάμε με μια προπόνηση στον αγώνα. Για τον Ροσάλες είναι όπως τα είπε ο προπονητής. Μοιάζει πολύ δύσκολο να είναι στην αποστολή».