Ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρης Χριστοφόρου, προχώρησε σε δηλώσεις στην κάμερα της Cablenet, μετά τη λήξη του φιλικού με τη Δόξα.
Αναλυτικά:
Αρχικά: «Να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας που ήρθε σήμερα να υποστηρίξει την ομάδα αλλά και που παρευρέθηκε χθες στην εκδήλωση. Η προπώληση των εισιτηρίων έφτασε τις 4000 και ακόμα δεν έχουν μπει οι οργανωμένοι στην εξίσωση που η επιστροφή τους θα μας δώσει μια νέα δυναμική».
Για τη μεταγραφή: «Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν φτιάχνουμε ομάδα για να παίξει μόνο με τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα, αλλά για να πάει μέχρι τον Μάιο. Χρειάζεται υπομονή. Θα γίνει άλλη μια κίνηση. Έγιναν κάποιες συζητήσεις με κάποιους στόχους αλλά δεν υπάρχει κάτι το προχωρημένο. Υπάρχουν οι υπεύθυνοι που βλέπουν και αξιολογούν καθημερινώς ποδοσφαιριστές».
Για τον στόχο της ομάδας: «Στόχος μας δεν είναι να φτιάξουμε μια ομάδα για μια μόνο χρονιά. Στόχος μας είναι να μην χρειάζεται να αλλάζουμε την ομάδα κάθε χρόνο. Φτιάχνουμε ομάδα για να μπορούμε να στηριχθούμε πάνω της τις επόμενες σεζόν που έρχονται».