Στην Ιταλία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Λεάντρο Παρέδες, καθώς η Γιουβέντους ανακοίνωσε το deal με την Παρί για τον δανεισμό με οψιόν αγοράς του Αργεντινού μέσου.
Με τη φανέλα της Γιουβέντους θα αγωνίζεται τη φετινή σεζόν ο Λεάντρο Παρέδες! Όπως είχε γίνει ήδη γνωστό, οι Μπιανκονέρι είχαν δώσει τα χέρια σε προφορικό επίπεδο με την Παρί για την απόκτηση του Αργεντινού μέσου, με τις δυο πλευρές τελικά να επισημοποιούν λίγες ώρες αργότερα τη συμφωνία.
Το deal αφορά μονοετή δανεισμό με οψιόν αγοράς, η οποία σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ θα ανέρχεται στα 20 εκατομμύρια ευρώ για το επόμενο καλοκαίρι.
Αν και σημαντικό στέλεχος των Παριζιάνων, η ενίσχυση της ομάδας στη μεσαία γραμμή με ονόματα όπως των Βιτίνια, Φαμπιάν Ρουίθ, Ρενάτο Σάντσες και (φαινομενικά) Κάρλος Σολέρ ώθησε τελικά τον Παρέδες στην πόρτα της εξόδου, με τη Γιουβέντους να αποτελεί πλέον και επίσημα το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του.
Από την πλευρά της άλλωστε η Γηραιά Κυρία έψαχνε μια έξτρα λύση στο κέντρο μετά και τον σοβαρό τραυματισμό του Πολ Πογκμπά, βλέποντας στο πρόσωπο του Αργεντινού μια ιδανική ευκαιρία για να επουλώσει τις πληγές στο ρόστερ.