Ο Άρης είναι γενικά παραδεχτό ότι έχει αλλάξει επίπεδο θέλοντας να βάλει το όνομα του στις ομάδες που θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο και την νέα χρονιά. Από την περίοδο 2019/20 όταν και ο Άρης ανέβηκε για τελευταία φορά από την δεύτερη στην πρώτη κατηγορία, άλλαξαν πολλοί ποδοσφαιριστές στην ομάδα, με τρεις όμως  να αντέχουν και να παραμένουν στην ομάδα από τον καιρό που ήταν στην δεύτερη κατηγορία.
Ο πρώτον είναι ο Ντελμίρο, με τον αρχηγό πλέον του Άρη να εξελίσσεται σε σημαντική μορφή για την άμυνα της ομάδας. Ο Καποβερντίνος μετράει 72 συμμετοχές με τον Άρη και 4 γκολ μέχρι στιγμής και έχει βάλει πλώρη για να συμπληρώσει τριψήφιο αριθμό συμμετοχών με την πράσινη φανέλα.
Ο δεύτερος είναι ο τερματοφύλακας Λένος Σωφρονίου με τον 27χρόνο πορτιέρο να μετράει 22 συμμετοχές με την ομάδα. Ο Κύπριος τερματοφύλακας είναι αναγκαστικά στην σκιά του Βανά καθώς ο Βραζιλιάνος ερχόμενος στον Άρη καπάρωσε και την φανέλα του βασικού στην ομάδα.
Τέλος ο τρίτος της παρέας είναι ο 22χρόνος Μόργκαν Μπράουν. Ο νεαρός Άγγλος προτού να έρθει στον Άρη έπαιζε στην 7η κατηγορία της Αγγλίας και την Στράτφορντ Τάουν. Ο Μπράουν έχει εξελιχθεί σε ένα ασταμάτητο μηχανάκι στην μεσαία γραμμή κλέβοντας τις εντυπώσεις στην ομάδα. μετράει 63 συμμετοχές μέχρι στιγμής με την φανέλα της ομάδας.

Αριστείδου Μιχαήλ