Για την προσπάθεια του ΑΠΟΕΛ για ανατροπή του αποτελέσματος του πρώτου αγώνα κόντρα στην Τζουργκάρντεν την ερχόμενη Τρίτη στο ΓΣΠ, μίλησε στην ιστοσελίδα μας ο Κύπριος προπονητής Λιάσος Λουκά.
«Μετά το αποτέλεσμα και την εμφάνιση στον πρώτο αγώνα στην Σουηδία φαντάζει εξαιρετικά δύσκολη η υπόθεση πρόκριση για το ΑΠΟΕΛ. Τώρα παίζει στην Κύπρο, σίγουρα θα τo παλέψει αλλά είναι δύσκολο» είπε αρχικά ο προπονητής του Π.Ο. Αχυρώνας-Ονήσιλος.

Πόσο θα βοηθήσει ένα γρήγορο γκολ από πλευράς ΑΠΟΕΛ;  «Όλοι λένε για ένα γρήγορο γκολ. Ένα γρήγορο γκολ θα βοηθήσει στην ψυχολογία και στο ανέβασμα και του κόσμου αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει η ομάδα να δώσει δυνάμεις πολλές από την αρχή και να τρέξει. Δεν ξέρω πόσο έτοιμη είναι η ομάδα να το κάνει αυτό καθώς είμαστε ακόμα στο ξεκίνημα και αυτό ίσως να είναι ένα θέμα. Ναι μεν κάνουμε λόγο για ένα γρήγορο γκολ αλλά πρέπει να βλέπουμε και όλες τις παραμέτρους. Γενικά θεωρώ ότι η εικόνα του ΑΠΟΕΛ θα είναι καλύτερη και πρέπει να είναι καλύτερη σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι. Θα είναι πιο επιθετικό το ΑΠΟΕΛ. Πλέον η τεχνική ηγεσία είδε τι πήγε λάθος στο πρώτο παιχνίδι και θα προσπαθήσει να το διορθώσει αλλά δεν θα είναι καθόλου εύκολο να ανατραπούν τα δεδομένα».
Επιστρέφει και ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ στον πάγκο. Πόσο σημαντικό είναι αυτό μιας και είσαι προπονητής και ξέρεις; «Είναι σημαντικό που επιστρέφει ο Σωφρόνης στον πάγκο. Είναι ο προπονητής, είναι ο άνθρωπος τον οποίο εμπιστεύονται οι ποδοσφαιριστές και η απουσία του όπως συνέβη και στην Σουηδία επηρεάζει… και όπως φάνηκε επηρέασε πολύ το ΑΠΟΕΛ».