Η τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου πάντα είναι και η πιο έντονη και δεν θα μπορούσε και η φετινή να αποτελέσει εξαίρεση.
Οι ομάδες μας έτρεξαν να κλείσουν τα ρόστερ του, να καλύψουν τις αδυναμίες και τα κενά με προσθήκες τις τελευταίας στιγμής.
-Πρωταθλητής της τελευταίες ημέρας πρέπει να χαρακτηριστεί ο Άρης. Όχι μόνο γιατί έκανε τρεις μεταγραφές (Άλλες ομάδες έκαναν και τέσσερις την τελευταία ημέρα) αλλά τι μεταγραφές έκανε.
Απέκτησε δύο ποδοσφαιριστές από το Καμπιονάτο, τους Μάριους Στεπίνσκι ο οποίος επέστρεψε από την Βερόνα και τον Αλεξάντρ Κοκόριν με την μορφή δανεισμού από την Φιορεντίνα. Η Ελαφρά Ταξιαρχία απέκτησε και τον δεξιό μπακ Ερίκ Μποακέ.
-Τέσσερις ποδοσφαιριστές ενέταξε και η ΑΕΛ την τελευταία στιγμή. Απέκτησε τους Ντοναλντόνι Ζαμπού, Σάιντο Μπεραχίνο και Αμαντού Σις για την επιθετική γραμμή, καθώς επίσης και τον Ουκρανό αμυντικό Κριστιάν Μπιλοβάρ από την Ντιναμό Κιέβου.
-Δύο ποδοσφαιριστές απέκτησε η Ομόνοια. Πήρε τον Ιρανό επιθετικό Καρίμ Ανσαριφάρντ που έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ Αθηνών, καθώς επίσης και τον αριστερό μπακ Φώτη Κίτσο από τον Ολυμπιακό Πειραιώς Β’.
-Το ΑΠΟΕΛ έκανε δικό του τον Ελλαδίτη επιθετικό Τάσο Δώνη με την μορφή δανεισμού από την Γαλλική Ρεμς.
Πάφος FC απέκτησε τον Σενεγαλέζο μέσο Μουσταφά Ναμέ από την Γαλλική Παρί FC.
ΑΕΚ Λάρνακας ενέταξε στο δυναμικό της τον Πέρε Πονς Ριέρα.
-Η Ένωση Νέων Παραλιμνίου
πήρε τον Ισραηλινό Ομέρ Γιοέλ Μπεν Αμί.
Δόξα απέκτησε τον Μακ Μπιν Ναγκάρ που έρχεται από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.
Ολυμπιακός πήρε τον Άγγελο Ζευκή από την Ομόνοια και τον Χαράλαμπο Αντωνίου από την ΑΕΛ.