Η Ανόρθωση αριθμεί αυτή τη στιγμή στο ρόστερ της 16 μη Κύπριους ποδοσφαιριστές. Αν θέλετε… 14+2, καθώς οι Πόποβιτς και Βερχόβετς δεν υπολογίζονται μολονότι συνεχίζουν να προπονούνται μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.
Ας θεωρήσουμε ότι με τον άλφα ή βήτα τρόπο θα βρεθεί ο τρόπος και θα αποχωρήσουν ή έστω δεν θα δηλωθούν στο ρόστερ για τη νέα σεζόν. Οι 14 σίγουροι είναι οι Λόρια, Αμπαρτζουμιάν, Κορέια, Κίκο, Χαρογιάν, Μπαϊσίνιο, Σάμπο, Πάντσεον, Φερέιρα, Νινγκά, Εμπραλίτζε, Ουάρντα, Χριστοδουλόπουλος και Ράντονιτς.
Συνεπώς, για τον κατάλογο «Α» υπάρχουν ακόμη τρεις διαθέσιμες θέσεις. Αυτό που προκύπτει από το ρεπορτάζ, είναι πως ο Νεόφυτος Λάρκου δεν πρόκειται να βιαστεί για τις επόμενες κινήσεις.
Μπορεί ο Νινγκά να χρησιμοποιήθηκε στην κορυφή της επίθεσης στα δύο φιλικά στην Πολωνία, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα γίνει άλλη κίνηση για σέντερ φορ πέραν του Ράντονιτς. Υπάρχει επίσης η πρόθεση για απόκτηση ενός μέσου με οργανωτικές ικανότητες κι απ’ εκεί και πέρα, πολλά θα ξεκαθαρίσουν από την τελική έκβαση των υποθέσεων Πόποβιτς-Βερχόβετς, αλλά κι από το τι θα βρεθεί στην αγορά…

Ανδρέας Βεντούρης