Ο Ματζιντ Γουαρίς αποτέλεσε την τελευταία… πινελιά στην επιθετική γραμμή της Ανόρθωσης. Ο Ντάρκο Μίλανιτς έχει πλέον πλειάδα επιλογών και μπορεί να προσαρμόσει τα πλάνα του, αναλόγως των συνθηκών του εκάστοτε αγώνα.
Κάνοντας αρχή από τα άκρα, όπου παρατηρείται… συνωστισμός! Οι επιλογές είναι οι εξής: Ουάρντα, Φερέιρα, Νινγκά, Εμπραλίτζε, Χριστοφή, Παρούτης, ενώ μπορεί να αγωνιστεί και ο Γουαρίς αλλά και ο Χριστοδουλόπουλος, μολονότι δεν υπολογίζεται πλέον ιδιαίτερα ως ακραίος.
Για την κορυφή της επίθεσης υπάρχουν οι Ράντονιτς και Γουαρίς, ενώ όπως φάνηκε κι από τα φιλικά ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ο Νινγκά. Κάτι εξίσου σημαντικό, είναι το γεγονός ότι κάποιοι ποδοσφαιριστές μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε διάφορες θέσεις κι αυτό είναι αναμφίβολα θετικό.
Μετά και την απόκτηση του Γουαρίς, η τελευταία κίνηση θα είναι ο τερματοφύλακας. Απ’ εκεί και πέρα, προκαλεί ιδιαίτερο ενδιαφέρον το φιλικό του Σαββάτου με την Πάφος FC στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» στις 19:00, καθώς πρόκειται για το τελευταίο πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος…

Ανδρέας Βεντούρης