Η Τότεναμ επέστρεψε στις νίκες κόντρα στη Γουλβς, επικρατώντας με 1-0 χάρη στο ιστορικό γκολ του Χάρι Κέιν. Ο Άγγλος επιθετικός έγινε ο πρώτος σκόρερ για ένα club στην Premier League, ενώ σημείωσε το χιλιοστό γκολ των “σπιρουνιών” στο πρωτάθλημα και τα 250ο γκολ του με τους Λονδρέζους.
Η λύτρωση για την ομάδα του Κόντε ήρθε στο 64ο λεπτό. Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Πέρισιτς, ο υψηλόσωμος φορ με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του Σα.
Οι Λονδρέζοι είχαν τα ηνία του αγώνα στο πρώτο μέρος, αλλά η Γουλβς προσπάθησε να απειλήσει κυρίως μέσω αντεπιθέσεων. Ο Νέβες δοκίμασε ένα σουτ εκτός περιοχής και ο Λιορίς εξουδετέρωσε την μπάλα. Ο Κέιν προειδοποίησε στο 45′ με κεφαλιά του Κέιν, όμως ο Σα με εξαιρετική επέμβαση στη δεξιά του γωνιά κράτησε το μηδέν.
Στο δεύτερο μέρος και πάλι οι παίκτες του Αντόνιο Κόντε προσπάθησαν να απειλήσουν και στο 51ο λεπτό ο Κέιν με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Σα. Ο Άγγλος φορ πήρε το “ριμπάουντ” αλλά ο Σα μπλόκαρε την μπάλα.
Στο 63′ η Τότεναμ είχε και δεύτερο δοκάρι, αυτή τη φορά με τον Σον. Ο Κορεάτης μεσοεπιθετικός δοκίμασε από τα δεξιά το σουτ, το οποίο σταμάτησε στο δοκάρι του Σα. Μετά το γκολ του Κέιν, η Γουλβς προσπάθησε να πάρει κάτι από το παιχνίδι, δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες, δίχως όμως αποτέλεσμα με το 1-0 να παραμένει μέχρι τέλους. Με αυτό το αποτέλεσμα, η Τότεναμ έφτασε τους επτά βαθμούς σε τρία παιχνίδι, ενώ οι “λύκοι” παρέμειναν με έναν βαθμό.

ΤΟΤΕΝΑΜ: Λιορίς, Σάντσες, Ντάιερ, Ντέιβις, Έμερσον, Μπεντανκούρ, Χόιμπιεργκ, Κουλουσέβσκι, Σον, Πέρισιτς, Κέιν.
ΓΟΥΛΒΣ: Σα, Κάστρο, Κόλινς, Κίλμαν, Νούρι, Μουτίνιο, Νέβες, Νούνιες, Ποντένσε, Νέτο, Γκέντες.