Δηλώσεις ενώπιον των εκπροσώπων του Τύπου έκανε πριν την αναχώρηση της αποστολής του Απόλλωνα για τη Χάιφα ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, Φανούριος Κωνσταντίνου.
Αναλυτικά:
Για το παιχνίδι: «Είναι δύσκολο παιχνίδι το πρώτο μας ευρωπαϊκό. Είδαμε αρκετά πράγματα από την αντίπαλο στις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό. Είναι το μεγάλο φαβορί. Πάμε απαλλαγμένοι από άγχος. Αποτελεί τεράστια πρόκληση η παρουσία στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Με φάρο τις προκρίσεις που είχαμε με μεγάλους αντιπάλους θα πάμε για ένα καλό αποτέλεσμα στη Χάιφα, ώστε να φέρουμε την πρόκριση στη Λευκωσία».
Για τον βαθμό ετοιμότητας της Μακάμπι: «Είναι πολύ πιο μπροστά σε βαθμό ετοιμότητας. Εμείς μετρήσαμε δυνάμεις με την Τορίνο σε φιλικό επίπεδο. Για να έχουμε τύχη πρέπει να υπερβάλουμε εαυτούς».
Για τον κόσμο: «Αποτρεπτικός παράγοντας είναι το πώς θα ταξιδέψει κανείς και η διαδικασία των Ισραηλινών. Θα έχουμε περίπου 150 οπαδούς. Οι περισσότεροι είχαν προβλέψει Ολυμπιακό».
Για τους τραυματίες: «Ζράντι, Μαλεκκίδης και Αλεσάμι ανεβάζουν ρυθμούς. Ο Ίλιεφ έχει πιο σοβαρό πρόβλημα. Ο Βα είναι στην αποστολή, ξεπερνά το χτύπημα στο γόνατο. Έχασε κάποιο έδαφος. Ο Μπα είναι εκτός, θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα την ερχόμενη εβδομάδα».
Για την ενίσχυση: «Έχει ολοκληρωθεί, αυτό είναι το αρχικό πλάνο. Έχουμε ακόμα 30 μέρες. Αν βρεθεί κάτι που θα προσδώσει ποιότητα θα το πράξουμε».
Για την αύξηση του αριθμού των ξένων/κοινοτικών: «Η αύξηση μας βρίσκει θετικούς»