Μετά την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό Πειραιώς στο ΓΣΠ, ο προπονητής του Απόλλωνα Νταβίντ Καταλά παρουσιάστηκε ιδιαίτερα ευχαριστημένος.
«Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια εξαιρετική ομάδα. Είμαι χαρούμενος από το αποτέλεσμα και θα πάμε να παλέψουμε στον επαναληπτικό» είπε αρχικά.
Τα θετικά και τα αρνητικά από την πρώτη παρουσία στον πάγκο:
«Είμαι μόνο μια εβδομάδα στην ομάδα και το πιο σημαντικό είναι η αφοσίωση που δείχνουν οι ποδοσφαιριστές. Θα πρέπει να αποφύγουμε τα εύκολα λάθη. Είμαι σίγουρος ότι θα αλλάξουμε πράγματα για το επόμενο παιχνίδι»
Ποιες είναι οι πιθανότητες πρόκρισης για τον Απόλλωνα;
 «Είμαι πολύ αισιόδοξος. Γιατί όχι; Θα είναι δύσκολο σίγουρο αλλά αυτή η ομάδα έχει την νοοτροπία να κερδίζει. Θα πάμε εκεί για να τα δώσουμε όλα για τους ομίλους του Europa League».
Αμέσως μετά τη διακοπή για να δροσιστούν ι ποδοσφαιριστές στο α’ μέρος ο Απόλλωνας δέχθηκε το γκολ και στο β’ μέρος μετά τη διακοπή για καπνογόνα, ο Ολυμπιακός έφτιαξε πολλές ευκαιρίες. Πόσο σας προβληματίζει αυτό;
 «Είναι αλήθεια ότι δεχθήκαμε γκολ μετά το cooling break και πρέπει να το διορθώσουμε αυτό. Για τις ευκαιρίες μετά τα καπνογόνα δεν ξέρω τι συμπέρασμα βγαίνει. Σίγουρα κάναμε λάθη. Πρέπει να προσπαθήσουμε να κρατούμε περισσότερο τη μπάλα αλλά χρειαζόμαστε χρόνο. Μετά από μια βδομάδα είναι λογικό η ομάδα να κρατά κάποια πράγματα από το παρελθόν. Σαν προπονητής θέλω ασφαλώς και εγώ να αλλάξω κάποια πράγματα στον τρόπο παιχνιδιού».