Το πρόγραμμα της Παρασκευής περιλάμβανε αποθεραπεία για όσους αγωνίστηκαν με την Κιζιλζάρ και φιλικό με τον Ολυμπιακό για όσους έπαιξαν ελάχιστα ή καθόλου, το Σάββατο δόθηκε ρεπό και την Κυριακή το ραντεβού δίνεται στο Central Park Futsal, εκεί όπου το ΑΠΟΕΛ θα αρχίσει ουσιαστικά την προετοιμασία του για τον επαναληπτικό με τους Καζάκους.
Εκεί θα πραγματοποιηθεί και η προπόνηση της Δευτέρας, ενώ το πρωί της Τρίτης η αποστολή θα αναχωρήσει για το Καζακστάν. Με δύο επιπλέον προπονήσεις σε πλαστικό χλοοτάπητα στη χώρα, οι «γαλαζοκίτρινοι» θα συμπληρώσουν ένα τετραήμερο με σκοπό να συνηθίσουν όσο περισσότερο γίνεται σε αυτές τις συνθήκες, που θα υπάρξουν στη ρεβάνς στην «Astana Arena».
Με τα δεδομένα που αναφέραμε πιο πάνω, αντιλαμβάνεται κανείς πως στην προπόνηση της Κυριακής θα διαφανεί η κατάσταση του Νταουσβίλι, ο οποίος αποκόμισε μυϊκό πρόβλημα στο πρώτο ματς.
Δεν φαίνεται ωστόσο πως πρόκειται για κάτι το ιδιαίτερα σοβαρό, ιδίως από τη στιγμή που ούτε ο ίδιος ο Γεωργιανός δεν μετέφερε στους ανθρώπους του ΑΠΟΕΛ πως αισθάνεται κάποια ιδιαίτερη ενόχληση.
Απ’ εκεί και πέρα, επιπλέον επιλογή μπορεί να θεωρείται ο Ντάνι Μπλουμ, μολονότι δεν βρίσκεται στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας αλλά και ο Γκεόργκι Κοσταντίνοφ.

Ανδρέας Βεντούρης