Ο προπονητής του Απόλλωνα είδε τον Ολυμπιακό Πειραιώς να μπαίνει με το δεξί στο Ελληνικό πρωτάθλημα αλλά γνωρίζει πολύ καλά ότι ο αντίπαλος θα διαφέρει πολύ σε πρόσωπα ενόψει και του μεταξύ τους επαναληπτικού την Πέμπτη στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».
Ο Κάρλος Κορμπεράν προχώρησε σε εκτεταμένο ροτέισιον και είναι δεδομένο ότι στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα θα επαναφέρει τους περισσότερους «βασικούς».
Ουσιαστικά οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν ελάχιστες διαφοροποιήσεις σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι στο ΓΣΠ.
Διαφοροποιήσεις θα έχει και ο Απόλλωνας όμως.

Ποδοσφαιριστές όπως ο Ονγκεντά και ο Ζράντι διεκδικούν με αξιώσεις φανέλα βασικού και αν την πάρουν και οι δύο τότε πιθανότατα θα έχουμε αλλαγές και στην επιθετική γραμμή, με τον Πίττα να μεταφέρεται στην κορυφή της επίθεσης όπου εκεί διεκδικεί θέση και ο Χέντι.


Απομένουν άλλες δύο προπονήσεις για να ολοκληρωθεί η προετοιμασία επί Κυπριακού εδάφους και μέσα από αυτές αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά το πλάνο του Καταλά που δεν μπορεί να υπολογίζει στους Νταμπό, Αλεσάμι, Ίλιεφ και Ντανίλο Σπόλιαριτς.
Η αποστολή του Απόλλωνα θα αναχωρήσει για την Αθήνα την Τετάρτη στη 13:30 και το βράδι θα προπονηθεί στο Φαληρικό γήπεδο.

Χρίστος Χρίστου