Την απόκτηση του Σάσα Μάρκοβιτς ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός.
Η ανακοίνωση: Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον 31χρονο Σέρβο μέσο Saša Marković, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 1 έτους.
Ο Saša, είναι γνωστός στο Κυπριακό κοινό μετά το πέρασμα του από τον Απόλλωνα από το 2018 μέχρι το 2022 με τον οποίο κατέγραψε 100 συμμετοχές, σημειώνοντας 13 τέρματα. Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στον Απόλλωνα πανηγύρισε το πρωτάθλημα την περίοδο 2021-22 και αγωνίστηκε στους ομίλους του Europa League την περίοδο 2018-19 καταγράφοντας 6 συμμετοχές και 2 τέρματα.
Στο παρελθόν αγωνίστηκε μεταξύ άλλων στις ομάδες OFK Beograd, Córdoba CF και FK Partizan Belgrade. Με την ομάδα της Partizan πανηγύρισε 3 πρωταθλήματα Σερβίας ενω αγωνίστηκε και στους ομίλους του Europa League.
Έχει υπάρξει διεθνής με την Εθνική ομάδα της Σερβίας κάτω των 21 ετών με την οποία κατέγραψε 13 συμμετοχές σημειώνοντας 3 τέρματα.
Καλωσορίζουμε τον Saša Marković στη μεγάλη οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και του ευχόμαστε Υγεία, Δύναμη και κάθε Επιτυχία με τη φανέλα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΑΣ!