Χωρίς εκπλήξεις κύλησαν τα σημερινά ματς για τον β’ γύρο του Carabao Cup με τα φαβορί να περνάνε. Συγκεκριμένα, οι Λιντς, Νιούκαστλ και Μπράιτον πήραν το εισιτήριο για την επόμενη φάση, όπως και η Μπρίστολ Σίτι απέναντι στη Γουίκομπ.
Λιντς-Μπάρνσλεϊ 3-1
Ο Σινιστέρα στο 21’ άνοιξε το σκορ για τη Λιντς, με τον Κλιχ στο 32’ να διπλασιάζει τα τέρματα από την άσπρη βούλα, κάνοντας το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν γρήγορα, με τον Άντερσεν τρία λεπτά αργότερα να κάνει το 2-1. Μάλιστα, η Μπάρνσλεϊ έχασε ευκαιρία να φέρει στα ίσα το ματς, όταν ο Στάιλς στο 42’ αστόχησε από τα 11 βήματα.
Ο Κλιχ ξαναχτύπησε στο 52’ και έκανε το 3-1, με τους φιλοξενούμενους να μην μπορούν να αντιδράσουν στην συνέχεια.
Τρανμίρ-Νιούκαστλ 1-2
Η Τρανμίρ στο 21’ έκανε το 1-0 με τον Νεβίτ, ενώ η Νιούκαστλ ισοφάρισε λίγο πριν το ημίχρονο με τον Λάσελς στο 40’. Οι φιλοξενούμενοι στο 52’ έκαναν το 2-1 με τον Γουντ, ύστερα από ασίστ του Τρίπιερ. Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα δεν άλλαξε κάτι, με τη Νιούκαστλ να προκρίνεται στον επόμενο γύρο.
Φόρεστ Γκριν-Μπράιτον 0-3
Ο Ουντάβ άνοιξε το σκορ για την Μπράιτον στο 38ο λεπτό, με τον Αλσάτε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους να κάνει το 2-0, με τους φιλοξενούμενους να καθαρίζουν ουσιαστικά το ματς στο ημίχρονο.
Στο δεύτερο μέρος η Φόρεστ Γκριν δεν κατάφερε να βγάλει κάποια αντίδραση και να σκοράρει κάποιο γκολ και έτσι γνώρισε την ήττα με σκορ 2-0 από την Μπράιτον. Στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Φέργκιουσον έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα.
Γουίκομπ-Μπρίστολ Σίτι 1-3
Μόλις στο 7ο λεπτό ο Κατζί άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, με τον Αλί Αλ-Χαμάντι να ισοφαρίζει στο 50’ κάνοντας το 1-1. Η Μπρίστολ Σίτι πήρε εκ νέου προβάδισμα στο 77ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Γουίλσον, υπογράφοντας την ανατροπή. Στις καθυστερήσεις ο Σεμένιο διαμόρφωσε το τελικό σκορ.
Αποτελέσματα β΄γύρου:
Μπόλτον – Άστον Βίλα 1-4
Κέιμπριτζ Γιουνάιτεντ – Σαουθάμπτον 0-3
Κόλτσεστερ – Μπρέντφορντ 0-2
Κρόουλι – Φούλαμ 2-0
Φλίτγουντ – Έβερτον 0-1
Γκρίμσμπι – Νότιγχαμ Φόρεστ 0-3
Όξφορντ Γιουνάιτεντ – Κρίσταλ Πάλας 0-2
Γουλβς – Πρέστον 2-1
Νόριτς – Μπόρνμουθ 4-5 πεν. (κ.α 2-2)
Στόκπορτ Κάουντι – Λέστερ 1-3 πεν. (κ.α 0-0)
Γουίκομπ-Μπρίστολ Σίτι 1-2
Λιντς-Μπάρνσλεϊ 3-1
Τρανμίρ-Νιούκαστλ 1-2
Φόρεστ Γκριν-Μπράιτον 0-2