Ο προπονητής της Ομόνοιας, Νιλ Λένον, παρέθεσε συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα με τη Γάνδη στο Βέλγιο.

Για τη Γάνδη: «Είναι επιθετική ομάδα. Έχει πολύ καλούς μέσους. Έχει καλή ροή και ένταση. Έχει ευάλωτα σημεία όμως δεν θα τα αναλύσω τώρα. Είναι σίγουρα πιο έτοιμη από εμάς. δεν θα προσεγγίσουμε τον αγώνα όπως παίζουμε στην έδρα μας ή στο κυπριακό πρωτάθλημα. Πρέπει να παίξουμε έξυπνα».

Για τον Μπέζους: «Είναι ποιοτικός δεν είναι 100% έτοιμος. Είχε καλή παρουσία στην Γάνδη. Είχε καθοριστική συμβολή στην προετοιμασία για την Γάνδη».

Για τον Λοΐζου: «Υποστηρίζω τη δήλωση που έχει κάνει ο σύλλογος. Δεν είναι ακόμα έτοιμος ο Λοιζος. Πρέπει να αποφασίσει τι θέλει να κάνει ο ίδιος. Όταν θα είναι έτοιμος θα είναι στα πλάνα μας για το επόμενο παιχνίδι. Δεν επηρέασε η όλη κατάσταση την προετοιμασία μας για την ομάδα».

Για το αν νιώθει πίεση: «Δεν νιώθω πίεση. Η Γάνδη είναι το φαβορί. Η παρουσία μας στους ομίλους είναι πολύ σημαντική. Θα παλέψουμε για το Γιουρόπα Λιγκ».

Για τα πολλά παιχνίδια και τις μεταγραφές: «Είναι μέρος της επιτυχίας να πρέπει να δώσεις τόσα παιχνίδια. Ξεκινούν οι επίσημοι αγώνες. Πέρασα αυτές τις συνθήκες και στη Σέλτικ. Μπορεί να κάνουμε και 2-3 μεταγραφές την τελευταία μέρα της μεταγραφικής, μπορεί και μια βδομάδα πριν. Είμαι χαρούμενος με το ρόστερ. Η πίεση είναι φυσιολογική».

Αγωνιστικά: «Ο Λανγκ έχει οικογενειακό ζήτημα και ο Λοϊζου δεν είναι ακόμη έτοιμος».