Πρεμιέρα με ματσάρα για Ελλάς Βερόνα και  Νάπολι, με τους «παρτενοπέι» να παίρνουν τελικά τη νίκη με 5-2 μέσα στο «Μαρκ’ Αντόνιο Μπεντεγκόντι».
Στο 14ο λεπτό ο Λοσάνο έπιασε το σουτ αλλά ο Μοντιπό έσωσε δύσκολα και στο 28 ο Μερέτ έβγαλε εντυπωσιακά το μακρινό σουτ του Χόνγκλα.
Τελικά στο 29ο λεπτό μετά από κόρνερ ο Γκίντερ πήρε την κεφαλιά και ο Λαζάνια εξ επαφής με προβολή έκανε το 1-0. Σχεδόν με τη σέντρα ο Κβαρατσχέλια πάτησε περιοχή και πλάσαρε αλλά είδε τον Μοντιπό να λέει όχι, ενώ στο 34’ οι «παρτενοπέι» είχαν δοκάρι με τον Ανγκισά. Τελικά στο 37ο λεπτό ο Λοσάνο σέντραρε από δεξιά και ο Κβαρατσχέλια με κεφαλιά έκανε το 1-1.
Μάλιστα στο 45+3’, μετά από κόρνερ  ο Ντι Λορέντζο πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και ο Οσιμέν με προβολή από κοντά έγραψε το 1-2.
Ωστόσο στο 48ο λεπτό ο Φαραόνι σέντραρε από δεξιά και ο Ανρί με κεφαλιά ισοφάρισε 2-2 ενώ στο 55’ ο Κβαρατσχέλια έβγαλε φοβερή κάθετη στον Ζιελίνσκι που πλάσαρε τον Μοντιπό για το 2-3. Στο 65’ ο Λομπότκα έκανε όμορφη ενέργεια στον άξονα και πλάσαρε μέσα από την περιοχή για το 2-4 ενώ στο 79΄οι Πολιτάνο, Ντο Λορέντζο και Οσιμέν, έκρυψαν την μπάλα με τον πρώτο να πλασάρει από το πέναλτι για το 2-5.
Στο 83’ ακυρώθηκε το γκολ του Πολιτάνο και στο 87’ η Νάπολι απείλησε με τον Τζέρμπιν.
ΒΕΡΟΝΑ: Μοντιπό, Φαραόνι, Γκίντερ, Νταβίντοβιτς, Αμιόνε (59’ Ρέτσος), Λάζοβιτς, Ταμέζε, Χόνγκλα (67’ Μπαράκ), Ίλιτς, Ανρί (59’ Πίκολι), Λαζάνια (72’ Ντζούριτς)
ΝΑΠΟΛΙ: Μερέτ, Μάριο Ρουί (83’ Ολιβέρα), Ντι Λορέντζο, Κιμ Μιν Γιάε, Ζιελίνσκι (76’ Τζέρμπιν), Λομπότκα, Ανγκισά, Κβαρατσχέλια (68’ Ελμάς), Λοσάνο (76’ Πολιτάνο), Οσιμέν (83’ Ουνάς)