Τη δεδομένη στιγμή αυτά τα τρία απασχολούν την ΑΕΚ που προετοιμάζεται για τη μεγάλη αναμέτρηση στη Σλοβακία ενάντια στην Ντνίπρο για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.
Όσον αφορά την 11άδα υπάρχουν δύο ερωτηματικά, εκ των οποίων  το ένα συνοδεύεται με μια προϋπόθεση και το άλλο έχει πολλά υπό ερωτήματα.
Το πρώτο αυτό αφορά στον Άνχελ Γκαρσία και μόνο αν είναι 100% έτοιμος θα πάρει φανέλα βασικού. Σε περίπτωση που ο ποδοσφαιριστής δεν είναι απολύτως καλά, τότε, θα επιστρατευθεί εκ νέου ο Νικόλας Εγγλέζου.
Η επόμενη απορία, με τα υπό ερωτήματα αφορά την επιθετική γραμμή των κιτρινοπράσινων και εδώ τα σενάρια είναι πολλά. Δεν θα αλλάξει κάτι ο Χοσέ Λουΐς Όλτρα; Θα επαναφέρει ξανά στη βασική 11άδα τον Τρισκόφσκι; Θα «γυρίσει» και πάλι το σύστημα σε 4-4-2 ή θα μείνει με το 4-2-3-1; Θα πάρει ξανά φανέλα βασικού ο Ολατούντζι; Θα μείνει εκτός ο Άλτμαν ή ο Λόπες;
Τη δεδομένη στιγμή το επικρατέστερο σενάριο θέλει την ομάδα της Λάρνακας να παρατάσσεται όπως και στη Σερβία, αλλά ο 53χρονος τεχνικός θα δει πως θα πάνε οι προπονήσεις και θα πάρει τις τελικές του αποφάσεις.

Θράσος Δημητρίου