Στον Απόλλωνα όχι μόνο αποφάσισαν να δείξουν την πόρτα εξόδου στον Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ, αλλά προχωρούν ήδη στην διαδικασία της εξεύρεσης του αντικαταστάτη του. Φαβορί είναι ένας… όχι και ιδιαίτερα παλιός γνώριμος κι ο λόγος για τον Νταβίντ Καταλά!
Ο πρώην τεχνικός της ΑΕΚ, μετά την αποχώρησή του από την ομάδα της Λάρνακας εκτελούσε χρέη προπονητή στην AFE, δηλαδή ποδοσφαιριστές που ήταν ελεύθεροι το καλοκαίρι ώστε να μην χάσουν τη φυσική τους κατάσταση.
Ο Καταλά… αρέσει στους διοικούντες τον Απόλλωνα, έχοντας αρκετά «συν» υπέρ του, τόσο με τη δουλειά του στην ΑΕΚ όσο και το γεγονός ότι γνωρίζει την ομάδα και την κυπριακή πραγματικότητα, άρα δεν θα χρειαστεί καθόλου χρόνο προσαρμογής. Ο Ισπανός είναι το φαβορί στην short list που ήδη έχει καταρτιστεί στον Απόλλωνα και λίαν συντόμως αναμένονται οι τελικές εξελίξεις.
Θυμίζουμε ότι ως προπονητής της ΑΕΚ, ο Καταλά έκανε πέρυσι το… «2 στα 2» κόντρα στην ομάδα της Λεμεσού στην α’ φάση του πρωταθλήματος, νικώντας με 4-1 στο Τσίρειο και 2-1 στην «Αρένα»…

Ανδρέας Βεντούρης