Και τώρα η ρεβάνς στην Αστάνα. Μακριά από υπεροψία θα προετοιμαστούν για τον αγώνα της ερχόμενης Πέμπτης που αρχίζει στις 16:30 και με στόχο να τελειώσουν την πρόκριση, κάτι που δεν κατάφεραν στο ΓΣΠ, μετά τη στενή νίκη με 1-0.
Η Κιζιλζάρ μπορεί να μην απείλησε στον πρώτο αγώνα, όμως όσοι την ξέρουν, έχουν να λένε πως γίνεται διαφορετική ομάδα, όταν επιτεθεί, κάτι που έκανε άλλωστε με επιτυχία στον εκτός έδρας αγώνα με την Όσιγιεκ και τη νίκη 2-0 εκτός έδρας.
Δεν μπορεί να υποτιμηθεί αυτή η ομάδα, κάτι που οφείλουν να το ξέρουν όλοι, ώστε να πάει το ΑΠΟΕΛ, κατάλληλα προετοιμασμένο στον επόμενο αγώνα.
Τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές γνωρίζουν τη σημασία που έχει για να προκριθεί η ομάδα στα πλέι οφ του Κόνφερενς λιγκ.
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ: Προκύπτουν αμφιβολίες για τον Νταουσβίλι εν όψει του αγώνα της Πέμπτης στην Αστάνα. Ο Γεωργιανός, αποκόμισε μυϊκό πρόβλημα και εκφράζεται αισιοδοξία ότι δεν είναι κάτι σοβαρό που να τον κρατήσει πολλές μέρες έξω.
Θυμίζουμε ότι εκτός από τη ρεβάνς με την Κιζιλζάρ, είναι ο Μάγκλιτσα που διαγράφηκε μετά τον τραυματισμό του και στη θέση του δηλώθηκε ο Γερμανός Ντάνι Μπλουμ που δεν είναι πανέτοιμος, αλλά ενδεχομένως μέχρι τη Πέμπτη, αν χρειαστεί να κάνει επίσημο ντεμπούτο αφού αγωνίστηκε στο φιλικό με τον Ολυμπιακό.
Στη διάθεση του προπονητή, είναι και ο Γκεόργκι Κοσταντίνοφ. Ο Βούλγαρος θα είναι επίσης πιο έτοιμος αφού συμπλήρωσε 10 μέρες προπόνηση και μέχρι την ρεβάνς θα είναι σε καλύτερο σημείο για να αγωνιστεί, αν το κρίνει ο προπονητής και ενδεχομένως να κληθεί να αντικαταστήσει τον Νταουσβίλι.
Και αυτός έχει στο ενεργητικό τη συμμετοχή στο φιλικό με τον Ολυμπιακό.
Οι υπόλοιποι (δηλωμένοι) παίκτες, είναι έτοιμοι και υπολογίζονται για τον επόμενο αγώνα.