Το πρώτο εισιτήριο διαρκείας της ΑΕΛ για το νέο γήπεδο πήγε στον πρόεδρο Ανδρέα Σοφοκλέους ο οποίος τιμήθηκε για την προσφορά του..
Η ομιλία του Ανδρέα Σοφοκλέους:
«Το γήπεδο και πολλά άλλα που συμβαίνουν δίνει το στίγμα ότι όλοι μαζί θα είμαστε ο πρωταγωνιστής της νέας εποχής. Χρειάζεται να είμαστε ενωμένοι. Φίλαθλος σημαίνει είναι η ομάδα μου και είτε καλά πάει είτε κακά δεν αλλάζει κάτι. Έχω θέση στο γήπεδο και πρέπει να πηγαίνω στο γήπεδο. Δεν επηρεάζει την στάση μου σαν φίλαθλο τίποτα. Ούτε προβλήματα με τον πρόεδρο, τους παίκτες ή με οποιονδήποτε άλλο. Αυτό το μήνυμα πρέπει να βγει. Μας ενώνει το στίγμα της νέας εποχής για την ΑΕΛ. Κάναμε πολλά για να φτάσει η στιγμή που ο ΑΕΛίστας θα απολαύσει το γήπεδο. Ήμασταν οι πρωτοπόροι. Όταν άλλοι αρνούνταν εμείς κρατήσαμε ψηλά την σημαία. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο οποίος πρέπει να παραδεχθούμε ότι αν δεν είχε την πολιτική βούληση δεν θα γινόταν αυτό το έργο. Είχε την βούληση, την διάθεση και την όρεξη. Το γήπεδο έγινε, το γήπεδο ανοίγει και ανοίγει και η πρόσκληση σε όλους του ΑΕΛίστες να συμμετέχουν στη νέα εποχή. Δεν γίνεται να λεγόμαστε μεγάλη ομάδα και οι ποδοσφαιριστές μας να έχει τέσσερα χρόνια να νιώσουν τον παλμό της κερκίδας. Είχα συνάντηση με τον ΣΥΦ ΑΕΛ και έκαναν την υπέρβαση. Κάποια στερεότυπα δεν επιτρέπουν να φύγει η κάρτα φιλάθλου. Η μόνη που πρότεινε εισηγήσεις είναι η ΑΕΛ. Δεν ενδιαφέρεται κανείς. Η αστυνομία νιώθει άνετα γιατί τα γήπεδα κατάντησαν εκκλησίες και οι πολιτικοί το ίδιο. Δεν είναι γήπεδα, άλλαξε ο χαρακτήρας και πρέπει αν τον επαναφέρουμε. Να υπάρχει ο παλμός του γηπέδου και ο παλμός του ΑΕΛίστα. Να γίνει αυτό που παραδέχονταν όλοι, η πιο φανατική και πιο σωστή κερκίδα της Κύπρου».

Για τον προγραμματισμό: «Έχουμε προπονητή, Τεχνικού Διευθυντές και εμείς ακολουθούμε. Βάζουμε πίεση για να ολοκληρωθεί ο προγραμματισμός αλλά αν θέλεις καλούς ποδοσφαιριστές θέλει υπομονή. Γίνεται δουλειά, δεν ανησυχούμε. έχουμε εμπιστοσύνη στον προπονητή και το επιτελείο. Πιστεύουμε ότι η ομάδα θα είναι εκεί, δυνατή να πρωταγωνιστήσει»
*«Δεν είναι εύκολο να είσαι σε αυτό το πόστο 14 χρόνια. Ότι κάνεις κριτικάρεσαι, είτε σωστό, είτε λάθος. Έμαθα να προχωρώ χωρίς να λαμβάνω υπόψην».
Για το προσωπικό της ΑΕΛ: «Ευχαριστώ  το προσωπικό της ΑΕΛ. Ξέρουμε πολλά να κάνουμε όμως εμείς οι ίδιοι φτύνουμε στο πρόσωπό μας, με αυτά τα μουρμουρητά. Ότι παρουσιάσαμε σαν ΑΕΛ μας έβγαζαν πάντα το καπέλο. Η κριτική είναι το πιο απλό πράμα. Η κριτική να γίνεται εκεί που πρέπει. Δεν είναι τυχαία που οι μισές ομάδες έχουν προσωπικό που δούλεψε στην ΑΕΛ».