Δύο ακόμα προσθήκες, οι οποίες ολοκληρώνουν κατά 90% το νέο ρόστερ της Ανόρθωσης. Όλα είναι έτοιμα για να ανακοινωθούν, ο ποδοσφαιριστής που θα αναλάβει να δώσει λύση στην επίθεση και αυτός είναι ο Κροάτης Ντέγιαν Ράντονιτς.
Κρίθηκε από το Νεόφυτο Λάρκου και τον Ντάρκο Μίλανιτς σαν ικανός για να δώσει αυτό που δεν έδωσα οι προηγούμενοι σέντερ φορ στην ομάδα.
Ο Ράντονιτς τα έχει βρει σε όλα με την Ανόρθωση και απομένει απλά η επίσημη ανακοίνωση για να γίνει ποδοσφαιριστής της ομάδας και να ενσωματωθεί στις προπονήσεις στην Πολωνία.


Η επόμενη μεταγραφή, θα είναι ο Έρικ Σαμπό. Ένας ποδοσφαιριστής που πέρασε και από τον ΠΑΟΚ. Ο Σλοβάκος γεννήθηκε στις 22-11-1991 και έρχεται στην Ανόρθωση για να δώσει λύση στη μεσαία γραμμή και γενικότερα σαν επιτελικός.
Εξέλιξη η οποία αναμένεται να αποτελέσει και το  «κύκνειο άσμα» του Πόποβιτς, ο οποίος για την ώρα όμως, παρουσιάζεται «σκληρός» σε ότι αφορά την αποζημίωση που θέλει για να αποχωρήσει.
Εκφράζεται όμως η σιγουριά, ότι θα βρεθεί λύση και θα φύγει, κάτι που θα συμβεί και με τον Βερχόβετς που επίσης δεν υπολογίζεται.