Ο Απόλλωνας γνωρίζει πλέον τον αντίπαλο του στον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League και επικεντρώνεται αποκλειστικά στην Μακάμπι Χαίφα.
Ο Γιώργος Ελευθερίου ενημέρωσε για όλα τον Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ ο οποίος είδε τηλεοπτικά τους Ισραηλινούς να κάνουν εξαιρετικό παιχνίδι στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».
Αυτό που δεν έκανε ο Ολυμπιακός Πειραιώς πρέπει να το κάνουν οι «γαλάζιοι», να καταφέρουν να σταματήσουν την επιθετικότητα του αντιπάλου.
Η Μακάμπι έδειξε να δίνει χώρο στον αντίπαλο και να βγαίνει μπροστά με τους γρήγορους μεσοεπιθετικούς και ακραίους της, πράγμα που επιβάλλεται ο Απόλλωνας να το «βραχυκυκλώσει».
Αν βγάλουν οι πρωταθλητές μας το ίδιο αμυντικό πρόσωπο όπως στο τελευταίο δυνατό φιλικό με την Τορίνο τότε μπορούν να φύγουν με ένα θετικό αποτέλεσμα από το Ισραήλ και να χτυπήσουν την πρόκριση στο ΓΣΠ.
Ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ έδειξε ότι δοκίμασε 11άδα Ευρώπης στο τελευταίο φιλικό, με τον σχηματισμό με τον οποίο… κέρδισε το πρωτάθλημα και επειδή αναφερόμαστε στην αμυντική λειτουργία, δεν αναμένεται να αλλάξει την τριάδα στα στόπερ.
Θα είναι έκπληξη αν αλλάξει κάποιον εκ των Ρομπέρζ, Χάμπου και Βουκασίν. O μόνος που μπορεί να «σπάσει» αυτή την τριάδα είναι ο Πεϊμπέρνς ο οποίος όμως είναι ανέτοιμος σε σχέση με τους υπόλοιπους.
Δύσκολα θα αλλάξει κάτι ο Τσόρνιγκερ και στις υπόλοιπες θέσεις. Ο Ντανίλο με τον Κολ θα κινούνται στην μεσαία γραμμή, ο Καμπράλ θα καλύψει την δεξιά πλευρά, ο Χαμάς την αριστερή με δίδυμο στην επίθεση τους Ντιγκινί και Πίττα.
Όσον αφορά τους τραυματίες, έχουν κάποιες πιθανότητες να προλάβουν Μπα και Βα, ενώ δεδομένα εκτός θα είναι οι Αλεσάμι, Ίλιεφ, Ζράντι και Μαλεκκίδης (δεν δηλώθηκαν ούτε στον κατάλογο).