«Σφήνα» της Τσέλσι για Ντε Γιονγκ αποκαλύπτουν στην Ισπανία, με τους Μπλε να ετοιμάζουν επίσημη πρόταση για να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή του από τη Μπαρτσελόνα!
«Φωτιά» σε όλα τα μεταγραφικά μέτωπα έχει πάρει η Τσέλσι, η οποία πέρα από τις περιπτώσεις των Κουντέ – Κιμπεμπέ πάει για το μεγάλο «μπαμ» με την απόκτηση του Φρένκι Ντε Γιονγκ.
Την ώρα που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αδυνατεί να τα βρει με τον Ολλανδό και η Μπαρτσελόνα τον σπρώχνει προς την έξοδο, οι Μπλε μπαίνουν σφήνα στην υπόθεση με απόλυτο στόχο να ολοκληρώσουν το συντομότερο δυνατό τη μεταγραφή.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ισπανία, στο Λονδίνο ετοιμάζουν επίσημη πρόταση προς τη Μπαρτσελόνα για τον Ολλανδό χαφ, αν και το ποσό που θα προσφέρουν δεν έχει δει ακόμα το φως της δημοσιότητας.
Μια εξέλιξη που δεδομένα κάνει ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα για τη Γιουνάιτεντ, η οποία παρά τη συμφωνία που έχει συνάψει με τους Μπλαουγκράνα δεν έχει καταφέρει να πείσει τον ποδοσφαιριστή να ετοιμάσει βαλίτσες για Μάντσεστερ.
Κι αυτό διότι ο Ντε Γιονγκ προτιμά να αγωνίζεται σε ομάδα Champions League την επόμενη περίοδο, ένας όρος που βάζει αυτομάτως την Τσέλσι στην pole position στην κούρσα για την απόκτησή του.