Ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ Κυριάκος Δημητρίου μίλησε στον Super Sport fm 104.0 για το ματς με την Μίντζιλαντ, τον αποκλεισμό και την συνέχεια με την Παρτιζάν.

«Η στεναχώρια που δεν θα κρατήσει πολύ καθώς πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι, γίνεται μεγαλύτερη λόγο της παρουσίας του κόσμου. Είδαμε κινητοποίηση, δίψα γενικότερα σε όλη την πόλη. Ήταν κάτι που το χαρακτήρισε ο πρόεδρος πρωτοφανές. Ο κόσμος ήταν το μεγαλύτερο στοίχημα που κερδίσαμε, έδωσε τις δικές του απαντήσεις. Το επόμενο στοίχημα είναι αυτό τον κόσμο να τον κρατήσουμε στο πλευρό μας. Αν είχαμε την δυνατότητα να διαθέσουμε εισιτήρια σε όλες τις κερκίδες δεν θα ήταν αρκετές. Ήταν εξωπραγματική η παρουσία του κόσμου. Προς το τέλος της παράτασης τραγουδούσαν ασταμάτητα, και το πιο σημαντικό που το κρατώ είναι το χειροκρότημα στο τέλος και φώναξα το όνομα του Λουίς Γκουστάβο»
είπε αρχικά.

Για το παιχνίδι με την Μίντζιλαντ και τον αποκλεισμό: «Ήταν η βραδιά που η τύχη μας γύρισε την πλάτη η τύχη. Είχαμε δοκάρι στο 114, αρχίζει η διαδικασία των πέναλτι και έρχεται νέο δοκάρι. Κάνει απόκρουση ο Πίριτς έρχεται και πάλι με δοκάρι νέο χαμένο πέναλτι. Συνεχίζουμε στο Europa League, παίζουμε με μια ομάδα που την γνωρίζουμε, ένα από τα δύο μεγαλύτερα μεγέθη της Σερβίας και είμαστε επικεντρωμένοι εκεί».

Μπορεί να γίνει σύγκριση της Μίντζιλαντ με την Παρτιζάν; «Δεν νομίζω να μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο. Πάντως δεν φάνηκε στο γήπεδο η διαφορά μας με την Μιντζιλαντ. Μπορεί να περάσαμε δύσκολες στιγμές στο α’ ημίχρονο στη Δανία αλλά σε τέσσερα ημίχρονα όχι μόνο κοιτάξαμε στα μάτια τον αντίπαλο αλλά φαντάζαμε ανώτεροι. Άλλο αν δεν το μετουσιώσαμε σε πρόκριση».

Είναι ανοικτό ακόμα και το μεταγραφικό; «Πάντα κρατάμε ένα παράθυρο ανοικτό. Για την ώρα καλύψαμε τις ανάγκες. Πήρε χρόνο συμμετοχής και ο Γκάμα. Τα χειρίζεται ο υπεύθυνος αυτά τα θέματα, ο Τσάβι Ρόκα».